Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi muslimani su braca i nema podijela....sto sto drugi pokusavaju naturiti podjele nece im uspjeti.....u cilju ocuvanja islama nije da se dijele ljudi,nego naprotiv da se zblizavaju....a znate vec ko dijeli ljude???cionisti....podijeli su i nas u vise stranaka,rs i federaciju,llibiju u plemena....pa zasto nebi dijelili islam??? to samo moze biti njihova taktika....IRAN JE ISTINSKI PRIJATELJ ARABIJI,A A ARABIJA JE ISTINSKI PRIJATELJ IRANU...zivi bili pa vidjeli....
Pa i u pravu je. Iz kojeg drugog razloga bi čovjek donijeo 6-godišnju kćerku svom vršnjaku za ženu ako ne zbog koristi?
A ko je u stvari u pravu? Šiti , suniti ili henefije? To izgleda nikom ovde nije jasno...
@ha ja: Pa i postoji jedan islam. To što su neki odlučili interpretirat ga kako je njima ćeif nije do islama, već do njih.
A ja sam uvijek mislio da postoji samo jedan Isl.am
Ma nije to denzel ba, šta vam je. Ne odaju se šiiti tako lahko. :)
Sada ce sunitska pogan nasrnuti na siitske vjernike ali dok je Iran sa nama zgazicemo sve nepodobne sunije
a cek...kako oni znaju da je to mahdi... zar nije po \"proročanstvu\" mahdi odrastao i pojavit ce se kao LIDER...a za njega do tada se nece znati ko je a ovdje ej ko BIG BROTHER prate njegovo rodjenje :-D mogli su napraviti show po uzoru na TRUMAN SHOW :-)
@,.-,-,-,-,-,... hahahaha ma sta kazes?
@ mora da i naše vrle veh\'bije veličaju druga/gospodina mehdija ?
Malo se informišite prije nego objavite netačne navode. Imam Mehdi nije mrtav i ne postoji njegov mezar, on je živ, i doći će da zemlju da je ispuni pravdom kao što je bila ispunjena nepravdom. Nakon njega će doći Isa a.s., odnosno Isus Božiji poslanik, te će se zajedno suprotsaviti poricateljima Istine..
Sad sam ćurio kroz prozore nisam ni znao da ima ovoliko šija tufahija u Kiseljaku