Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budale.
MA NE MOGU DA VJERUJEM ,TO RADE AMERIKANCI \"VELIKI PRIJATELJI \" POSEBNO BOSANSKIH MUSLIMANA,VJEROVATNO NA OVAJ NACIN POKAZUJU KOLIKO \"VOLE I CJENE ISLAM I MUSLIMANE\" !!!
LJUDI MOJI VALJA VAMA PRED BOGA STAT!!!
kaur_in... Otidji Talib.@nima pa im to izrecituj u facu...ako si mangup....a to sigurno nisi...pseto balavo. Allah je neovisan od tvojih psovki...ne doticu ga...kao i knjiga koja je poslana onima koji razum imaju...ti si izuzet iz te grupe ljudi. Zoloski vrt je tvoj dom.
Jednog lijepog dana ces i ti zajedno sa ovom kuckom da goris,pa se onda sjeti nas koji citamo Kur\'an! Reci da si retardiran je uvreda za retardirane,jer oni bar nesto zanju i mogu,a ti si gluplji vise no sto si tezi!Kako bogati izdrzis sam sa sobom?:P
Svaka čast kaur_in... pokazao si zavidan stupanj r e t a r d a c i j e
TREBA JOJ PICKU ZAPALITI,SIGURNO JE NIKO NE GUZI.BIBLIJA I KURAN SU SVETE KNJIGE
MA j.e.b.o vas kuran s.e.r.e.m vam se na kuran i na sve ko ga cita, kretencine zatucane i neobrazovane..ajd sad osinite s komentarima mamu vam nabijem..da se malo smijem.
Čuj spalila Ku;ran aha malo sutra spalila je hartiju i nema tog koji će da uspije u toj nakani jer bar100000 hafiza postoji koji ku;ran znaju na pamet što s njima nije ovo biblija pa da je kroje kako kome odgovara niti imate ,orginalnu prepisku niti ste znali objaviti vjerodostojnu.svetu knjigu
Ova zena se igra sa vatrom!Dobi ce od dragog Allaha sta je najvise zasluzila
Pa kad ja zapalim b.ibli.ju vidjece !!!
PRICA TRECA,JEDAN SIILNIK JE DOZIVIO DA GA JARAC NABIJE NA ROGOVE I TO JE BIO NJEGOV OVODUNJALUCKI KRAJ,STO AMERIKANCI KAZU THE END..
A
Ja pojedinima nisam kriv,sto im istina smeta.razumis.
Ako je kupila knjigu i zastavu, onda su te stvari njezine, pa ima s njima valjda pravo raditi što hoće. Zašto je ovo uopće vijest??