Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledaj komentara, ah sto su se nadigle BH celije ISIL-a! Da nije Ramazan mogli bi nazdravit ovom napadu! Idioti nesretni!
Khalid sreco, fali ti jedna a mozda i dvije nule na ovom broju!!! A ako citas komentare i sam vidis da su pripadnici ISIL-a vrlo aktivni na ovom portalu, kao i na svim drugim portalima, to su medijski jako aktivni teroristi koji prema obavjestajnim podacima dnevno objave preko 90 tisuća poruka na različitim drustvenim mrezama. I uostalom, zasto je provokacija, rakija i svinjetina nikako ne mogu biti veci grijeh od ubijanja, silovanja, porobljavanja, odsjecanja udova itd. Ili ti mislis da moze!
Yesterday an ISIS member stopped the car of a Christian couple. ISIS member: Are you Muslim? Christian man: Yes, I'm Muslim. ISIS member: If you are a Muslim, then recite a verse of Quran. Christian man recited a verse from the Bible. ISIS member: Ok yallah go. Later his wife tells him: "I cannot believe the risk you just took. Why did u tell him that we are Muslims? If he knew you were lying he would have killed both of us." "Do not worry! If they knew the Quran they would not kill people" answered the Husband. ISIS is not Islam, terrorism has no religion.
*******MINUTA SUTNJE NA KUKUXKLIXU GDJE VLADA SERIJATSKI ZAKON************* Sjetimo se poginule bosnjacke brace i sjetimo se sehida seika osama bin ladena
aman jarabi, zar u ramazansko vrijeme