Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kažu kad hoćeš da vidiš ko je organizovao vojni puč, pogledaj ko ima najveću korist od njega. Isto važi i za pokušaj vojnog puča.
tiranija. gori od sadama ovaj brkati gmaz.
samo se vi brinite za njih a 99% vas nema za kafe koja kosta 2 km.
"Turski Vrhovni sud naredio je oslobađanje Mehmeta Altana u januaru, ali je nižestepeni sud to odbacio." Ovo se zove anarhija ili bezvlašće. Gdje to ima da nižestepeni sud odbaci presudu višeg suda. Turska tone sve dublje i dublje u strahovladu.
Ovako treba i okd nas. Lazove, huskace u zatvor. Sve i u jednom sistemu lazove novinare trpaju u prdekanu. Al kod nas se vade na slobodu govora,tranzicija.Sve i jedan novinar iz rata koji je izvjestajima sipo ulje na vatru jos uvjek radi,a danasnji novinari ih brane.A danasnji su jos gori. Kazu nacionalisti nas vracaju u proslost. A cim se sastanu politicari,novinari odmah cupaju iz proslosti sta je reko.Vecina novinara su ostatci ondasnjeg sistema koji nahuskava,zeljni da se docepaju vlasti.
Tako se to radi a ne kao kod nas, jedan krmak se takmici za predsjednistva
Erdogan prati Putinov recept. Opozicija u Turskoj se neće oporaviti za 20 godina. Moraće čekati da ovog brku strefi infarkt. Jedino smrt i prolaz vremena je spas od nekih egomanijaka.
i kod nas treba uvesti zatv kazne za kvazi novinare pa bi izvjestavali kako treba a ne sirili zlo i prodavali se politicarima
Prvo treba kazniti Kliksove novinare što drže komentare otvorenim i puštaju da se svakakav šljam skuplja na njihovoj stranici radi klikova.Onda naravno rtrs i ostale šumske medije
kralj erdogan babo svih srba
Nama je najpametnije biti neutralan jer formiramo misljenje samo na osnovu usmjerenih i probranih info. Slika tiranije je bila poslana i iz libije, a nije tako bilo. De da sudimo kad se slegne
Al to ovaj Bakirov babuka demokratski radi . . . ? ? ?
Mi iz SDA potpuno podržavamo velikog Gospodina Erdoana , sve zakone koje donosi i nadam se da će i naša Bosna i Hercegovina krenuti njegovim putem. Kad dođe vrijeme , mi iz SDA ćemo se posebno obračunati sa izdajničkim novinarima portala Saff , Stav i Faktor.