Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja jebena bolest i zaludjenost.
Ček Ček... zar niste neki dan rekli za hemijski napad u siriji da je nastiman jer reuters prenosi 😀. A sad ovo nije nastimano jel... ma ja l.. kad krstoljubi cine zlodjela onda je reuters propaganda.. a sad eto nije narocito kad znamo da je indonezija jaka muslimanska zemlja koja se zeli destabilizirati 🤗😁
religija mira suzivota i tolerancije
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sta kazu, Indonezija ima umjereni islam i hriscani slobodno zive :) Multikulti glupost najveca laz u istoriji covjecanstva.
@sv4bo Sekularizam ali u snovima
Idioti. Istrijebiti obitelji da se ne ponovi a zabraniti vehabose u cijelom svijetu. Uništavaju nas muslimane....
Zivio nas Islam. A ovi sto misle da Islam ima veze s ovim i ostalim napadima, mozete djoleta popusit samo. Cao bella.
Valja pred Boga stati i objasniti svoj postupak. "Zbog tebe dragi Boze raznio sam se tamo gdje se spominje tvoje ime" "svaka cast pajdo zbog toga sam te stvorio"
Jbt...ovaj Islam gori od Crack-a...
Ova djela ovih kretena nemaju nikakve veze sa Islamom, za one koji nisu upoznati sa Islamom a jesu sa kršćanstvom, mi muslimani smo sljedbenici i Isusa Krista u istoj mjeri u kojoj smo sljedbenici Muhammeda.
Ocevidci prenose da su neposredno pred aktiviranja bombe pocinioci uskliknuli BOG BOSNA I BOSNJOCI
eto sad jos samo da se odcjepite
@GratefulDead kao vi od mozga ?
STA BI TEK BILO DA SU 10 OCLANA PORODICA
Prosecna muslimanska porodica na pikniku
religija je mocno oruzje u rukama politike !
Ima li ovakvih na ilidži?
islom religija mira
@Obdareni “I can assure you that no kingdom has ever had as many civil wars as the kingdom of Christ.” ― Montesquieu-
@theekonomist onda ste vi svi najebali
Teško je se boriti protiv ovakvih stvari. Najbolja odbrana je obrazovati ovakve ljude. Ova porodica koja je učinila ovaj monstruozni čin vjerovatno je bila dobra ali neobrazovana i neinformirana . Takvim osobama se najlakše ispiraju mozgovi. Ovim činom oni misle da su uradili dobro djelo i da će otići na neko bolje mjesto. Eto šta radi neobrazovanje kod ljudi.
I onda meni pitaju sto mi smeta religija , kao to je privatna stvar nikome ne steti....
Nije bolest sve što boli u mnogo slučajeva.
trump i njegov izrael montiraju bombaski napad kako bi poceo sa razarenjem najmnogoljudnije muslimanske zemlje. hoce sa zavade krscane i muslimane... svako ko je vjernik musliman zna da su ovakve stcari u islamu totapno suprotne od propisa.
@ScepoKriminalac yebo ti izrael i sad familiju glupu. Pitam se dali stvarno mislis to sto si napisao ili si provokator?