Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo seselj, samo nastavi i insallah odapinjes za par mjeseci
pregledali su ga vrhunski ljekari..Bronovo je jedna od najboljih bolnica u NL, i kraljevska porodica se tamo lijeci..a smrdo se vjerovatno previse sikira pa se udebljo, ako bi jeo po holandski to bi bilo sve leso i sendvice, ovako ga vjerovatno iz srbije trpaju \"delikatesima\"..
Pa dobro je ziv koju je krmetinu krmak pozdero. I na kraju cemu krmak doci glave.
najbolje opisana slika jednog tovnog krmka
Zivjela svinjetina, ko je vise ne jede ne zna sta propusta.
Mislim da si u pravu. Virdzina sam upoznao nekoliko do sada ukljucujuci i prijatelja-cu Jeremy-jicu. Sex sa njima je super,jer sav gnjev izbace na partneru.Jeramy vrati se,bicu njezniji sledeci put.
Prvo na sto me asocira ovoj gringo je PAKSU BEZ DLAKE...cuj vojvoda hahahahahahahah. Dobaj dan oj voj H2O.. Ja mislim da je on VIRDJINA, kad su po starom obicaju u hercegovini od zene pravili musko..... hahahahaha
Ne daj se vojvodo!!! MAGNA SERBIA
pa to su normalni nalazi za jednog krmka !
sad ce i on fol umrijet ko milosevic,koga oni foliraju
Danasnji dan da se proglasi za bolesne aktere devedesetih.Paranoicni Naser Oric, Uplaseni Glavas,Opasno preplaseni Mladic i Hadzic, masni i holesterolski nadojen Seselj....
umri picko umri
dabogda mrou
jes mi ga zao u pm
KRME ŽDERE KRMETINU ;-)