Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igy \"a srbi put pod noge\" Pa nećemo se buniti. Evo samo čekamo da krenu da im poželimo sretan put.
Hajd ne s..te puno o higijeni ni jedni ni drugi ,muka mi je od ovi komentara ,Srbi smrde ili lojavci lojavi ,mislim stvarno dno dna.Ako nemate sta pametnije razgulte dosadni ste.
Dodik je zarazio sve. Kraj Bosne,ostajete na 24% a Srbi put po noge.Krenete li na oružje dobit ćete po .p.ičci ko 90-ih samo što ovaj put će Srbija i zvanično biti tu. Mene bi bilo stid prodati svoju vjeru za tepsiju baklave.Zaista sramota.
ja navijam za skote i za irsku
pa skotska i jeste drzava sama za sebe. kao hrvatska, kao bih, kao holandija, njemacka, amerika, kosovo..... nesto o cemu srpska moze samo sanjati i masturbirati.
pa ne kaže se džaba da je Srbija = Smrdija ali zato znaju širiti njihove gluposti po cijelom Balkanu, sve su nas unazadili sa njihovom nazi politikom.
@LOLICNA SRPSKA HIGIJENA Stevanović: To je naše nasleđe Ekonomista Aleksandar Stevanović misli da nedostatak prostorija za vršenje nužde i kupanje među ljudima u Srbiji nije odraz siromaštva već - tradicije! 7.400.000 broj stanovnika 1.500.000 nema kupatilo 1.200.000 nema nužnik 1.000.000 nema kanalizaciju 500.000 nema čistu vodu za piće 300.000 nema struju 56% srba ne pere zube svaki dan I tko li ovdje smrdi?!
Srbin nekoga naziva lojavcem hahhahaha. e smrdljiva svinjska glavo.
svako dobro i prosperitet škotsko narodu.od dana pored seltika volim i rendžerse.
FREE SCOTLAND__________FREE SRPSKA !
Jest ih izlevatio, kakav ba referendum i nezavisna skotska, pokupio covjek fazon od dodika obecaj referendum da dobijes izbore a poslije ko ih j.e.b.e, ovi srbi kad bi nesto pokusali, muslimani bi ih pojeli za 3 dana, prosli put ste nas uhvatili nespremne i ne naoruzane, sad cete da vidite kako Musa dere jarca
ove bahlije vazda spominju nekakvu srednjovjekovnu bosansku drzavu, ako cemo se drzat srednjovjekovnih drzava bilo je osim bosne jos drzava na teritoriji danasnje PiH, kao npr Zahumlje i Trivunija
moj pradjed je živio u bosni i njegov pradjed, a tvoj je došao negdje sa područja današnje samostalne države kosovo zajedno sa ostalim vlasima, tako da nemaš prava meni govoriti o bosni, to ionako nije tvoja zemlja, vrati se u smrdiju da je valjala ne bi ti pradjed vlah došao u bosnu iz nje. Što se tiče vjere dosadni ste s tim, nikad nismo bili šizmatici, nego smo se i prije 1000 godina borili protiv njih, to nastavljamo i sada, jel ti jasno vlašino smrdljiva, ŠKOTSKA ŠKOTIMA BOSNA BOŠNJACIMA ONO ŠTO JE OSTALO OD SRBIJE VLASIMA
Jest ih dodik zarazio :)))) ps: eto podrske dodiku
...SMRDIŠ...