Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja glupost ... americki retardi birali zucu i sad krive rusiju kao mjesala se u izbore
molim sankcija za SDA
Bavite se vi vasim narodom a ne tudzim drzavama
Sreca pa se bave nasom drzavom BiH..da to ne rade rusi bi je pola pripojili Srbiji
Ameri su poludili, oni nastavljaju stavljati sankcije protiv Rusije. SAD i njihova koalicija sa Iziskim teroristima gube u Siriji. Bilo bi pametno da Evropa dozvoli da se napravi North Stream 2 i da onda kupuje od Rusije gaseve i ostalo nego traziti skuplje od SAD a
Amerikanci su već krajem prošlog milenija jjebali ruse, da su bili tolika sirotinja pa su im oficiri prodavali podmornice, brodove, rakete... Ali su ih pustili da se oporave, i eto šta su dobili. Sad kad ih trehnu, biće veća fukara od Afganistana, Bangladeša....ali ovaj put im neće dati da se vrate !
Snila baba što joj srcu bilo.Što ameri nisu skinuli Asada?Kada su rusi bespomoćni?
Koja ste vi govna, pa pozvani su od strane drzave, a ko je vas pozvao? Cijelu planetu ste sjebali svojim "interesima" i vasom agresivnom politikom i jos si dajete za pravo nekome drzati pridike!!!
Rusija je pozvana u Siriju od strane legalne vlasti u vojnu ispomoc i kao takva je i dosla.
Za mijesanje u izbore jos uvijek nema nikakvih konkretnih dokaza osim odredjenog broja donacija Republikanskoj partiji sto moze svako uraditi (kao pojedinac, organizacija ili drzava) Krim necu komentarisati
Legalne vlasti? Na kojim je to izborima vlast u Siriji izabrana?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bravo!