Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da narod nije toliko poremećen da opet krene u rat...
@ Acti "Braća" Amerikanci i "braća" Rusi će da nam dostave to oružje, ništa se ti ne brini. I onda će se narod poklati. @ Srbi-Guzica Koja si ti budala, to je nevjerovatno !
Ne brini, Tesla, ljudi kao ovaj SG su prvi koji će da pobjegnu ukoliko, ne daj Bože, dođe do rata. Ne zato što ne bi rado ubili nekog samo zato što nije iste nacionalnosti kao ono, nego zato što se plaše da ispale metak. Ja bih pobjegao, priznajem - ne zato što se plašim da ubijem i budem ubijen nego zato što NEĆU! da ginem za pogrešne ideale, za tuđe ideale. Opet bi mnogi ginuli za Hrvatsku i hrvatstvo, Bosnu i bošnjaštvo, Srbiju i srpstvo, iako su sve tri države one koji su se borili za te 'ideale' šutnule od sebe. Pa vi ginite opet..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa zar više i(t)ko živ vjeruje,u dobre namjere ovih baraba...Sveme su bili povod,kad su htjeli rat,namjestili nam ga,kad su htjeli primirje,napravili ga,kad su htjeli ofanzivu jednih i poraz drugih,namještali,kad su odlučili da je krvi dosta,kao,zaustavili rat,i navukli nam luđačku košulju,poslali svoje obavještajce(špijuni) na teren,da rukovode dalje operacijama...
proleteri svih zemalja ujedinite smrt kapitalizmu sloboda narodu
Odjebite vise od Balkana, dosta smo mi jeli vasa i svoja govna...
Pa ne može bez nas nikako...
samo se vi nas ostavite,vec ste jednom radili na razbijanju jugoslavije i financirali da nacionalisti dodju na vlast kako bi je razbili.
"Smatram da na BH liderima leži ogromna odgovornost, oni moraju mnogo bolje služiti narodu, ali isto postoji odgovornost i na međunarodnoj zajednici." Da li oni znaju za tu ogromnu odgovornost?
ma kakva ukrajina. šta god da srbi mislili, oni rusima nisu nimalo bitan faktor.
Ne bih se složio. Jedini saveznik u Evropi su im Srbi. Sporazumi o neograničenom izvozu, ruske banke, kapital, investicije kao i standardna podrška govore suprotno.
jakog im saveznka i faktora na međunarodnoj sceni :) jarane, paradox ti je da haman pa više ima ruskih investicija u Bih nego u srbiji a d au srbiji imaš više arapskih investicija nego u bih.
na zapadnom balkanu ce se desavati ono sto se dogovore,ne nasi politicari,nego obama,merkelova i putin
a braća Turci?
Obama monkey nigger Обама мајмун Црнчуга https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1/1920203_10203037284950238_2075130723_n.jpg
hasane.bajriću.77 obična srpska šovinistička bitango i rasisto! De, obilička "junačino" isprsi svoje stvarno ime i prezime pa nastavi pisati ovakve rasistiške tekstove. Kuku kukavni, mrzitelju neljudski......-