Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo Bosanci, Hercegovci, Hrvati... Hajmo glasati za film Angeline Jolie na IMDB. Kad je moglo 6211 Srba glasati sa ocjenom 1, valjda se moze naci bar nas pola ostalih koji znaju sta su ucinili i da popravimo rejting filma da ga svijet vidi. Da vidi kako nisu nor.malni. Samo bol.esni umovi se mogu sjetiti ovoga! Pokazimo jedinstvo bar jednom! Link: http://www.imdb.com/title/tt1714209/ Registracija nije kompikovana. Samo unesete podatke, ne treba se cak odmah nista ni potvrdjivati, odmah mozete glasati!
ljudi sta su radili 15 godina, nisu te stranice piraterije od jucer rapidshare, megaupload, hotfile i drugi sajtovi, zaista sta su toliko dugo cekali suplja, prica nesta je truhlo u drzavi danskoj, nesta se krije skriveno iza ovog acta, ako se ko sjeca onog slicnog zakona antierorism act a znamo kako se zavrsilo kasniej irak i afganistan. I sta ce uraditi sa time, navedene sajtove ce prebaciti u kinu ili rusiju i nisu opet nista postigli sa time ne mogu svijetu namjetnuti svoju volju i pocrkale one drzave sto su njima dozvolile da nadgledaju svjetski internet treba im povuci tu dozvolu
PIPA i SOPA otkazane. baš kako je Anonymous najavio :)