Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka Izi Fazlinovič daje prestavu.
@Son tito. .Ma nema bolje osunećena ćuna i kakva guma bolan.Nema boljeg uźivanja naturalno..A naučite se vi prvo jebavati da nelete neke źene na muslimanski ku..c.jer znaju da je ćist i dobar..i zadovolji je..
najjace na praksu ici
Na zalost moderno seksualno obrazovanje podstice na sex jos u osnovnoj skoli, i samo je bitno da se koristi zastita... Cak se astinencija i ne navodi kao opcija. Srecom bar ima normalnih roditelja koji znaju upititi djecu
Apstinencija*
a hočel biti prakse?
a hoce nesto i naucit, bolje u tim godinama da ne znaju, jer sa ovim ce bit jos gore
I treba da se zna ko koga taslači.
"Djeca će od četvrte godine života učiti o sigurnim i zdravim odnosima" Bolesna LGBT propaganda. Oni namecu ovakve teme i ni cetvorogodisnja djeca nisu postedjena.
bravo!
a vi homići ne lupajte mi minuse. nisam znao da vas toliko ima ovdje.
pogledajte sotone i očiju....zato sam sretan što su ti reptili napustili EU. nažalost, ima ih i u nas još puuno
ovoj ce profesorici ucenici bjezati sa casa
"Super". U skladu sa "evropskim vrijednostima civilizacije" će se 4-verorazrednjicima objasnit šta je Blowjob da bi sa 12 godina imali prvi seks a sa 15 će sami uploadovat svoje intimne snimke na pornhube. Bravo Evropljani. "Civilizovani" ste nema šta. I onda se čudite kad ista ta dijeca kasnije postanu "Porno Zvijezde" a nidje osnovane familije. Hvala ti Svevišnji da sam puno daleko od te vaše "moderne" Evrope.
Tako treba da ostane, što dalje od Evrope. Evropi nikada niste pripadali, niti ćete pripadati koliko god se vi trudili da se ppribližite Evopljanima i moljakali da uđete u EU. Vi ste Azijati, i u Aziji treba da ostanete ekonomski i kulturološki i politički.
I voĐe :))) na Klix......obaveznoooo! Bar teoretsku nastavu :P