Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako kod nas to ne uvedu da počnemo sa strijeljanjem,prvo ove sto su opustošili fondove namijenjene obnovi pa one sto pohapaše donacije oko 7 mil.dolara pa one koji donacije za Srebrenicu pohapaše,pa Dodika, pa ove iz SDS koji 10 godina kradu pa Alijinog sina koji uzeo zlatne kašike sto ih babo obećao narodu ako uspiju da pobiju i protjeraju sto vise nemuslimana,pa onda Haris,Alkalaj itd ,,spisak je dug
mufljuz,komentar dana,samo fali još na janjetinu i kakvu curu po mogućnosti maloljetnu
Sta bi bh politicar uradio da se nasao pred korejskim streljackim vodom: 1. \"Dajte ljudi da se dogovorimo\" 2. \"De ba ajmo na janjetinu da popricamo\" 3. \"Ja sam vam vrlo moguca dobra investicija\"
ja sam mislio da ce biti osude na sve strane, ali kako vidim mi smo spremni za komunizam. niko ne kaze da treba nekog streljat, ali bez dobre robije nema nista. postavlja se pitanje odgovornosti, ako nje nema na scenu stupa samovolja a ona nikad nece donijeti napredak. a ovog iz sj. koreje vodju treba prvog pred nisan pa sve potomke koje je proizveo. narodu je sve zabranio, pogotovo strane brendove, a on je kolekcionar mercedesa, pije jack daniels, pusi kubanske cigare... osim brutalne torture kod njega nema ni k od komunizma. SMRT NACIONALFASIZMU SLOBODA BiH
ja bih prvo strijelj\'o političare pa onda glasače pa onda nas ostale
kod nas bi trebalo sve streljati.
@englez U prirodi postoji prirodna selekcija. Sto znaci da najbolji i najkvalitetniji ostaju, dok kod nasih politicara nema te selekcije, najpametniji i najbolje sute ili su vec otisli iz BiHa. Zato jedan streljacki odred bi dobro dosao. PA VIDIO SI PANIKU U PARLAMENTU KADA SU CULI ZA HAPSENJA PO SREBERENICI I BARTUNCU, MISLIS LOPOVI DA JE DOSO RED I NA NJIH. Ali kada su saznali o cemu se radi sve se je ponovo \"normalizovalo. Ali ako Bog da jednom ce i oni odovarati za sve.
a kako bi bilo da vama komentatorima neko kaze da vas treba strijeljati jer niste pametni dovoljno da zivite?
ovi nisu normalni ba....
Eno nam Brankovica u Excelsioru , u Dubrovniku. Placa i sobu i zensku 200 eura po danu. Kaze da je sve od place ustedio. Cova ne da pare na zenske pa je radje sa Borjanom besplatno.
kod nas bi dobili povisicu, hehe :-)
Tako se to radi sa bitangama
ma kod nas bi i streljacki vod bio korumpiran...a koje backovica? deena ili zaima?
ih brate ima ih jos bicakcic backovic covic itd itd
mene bi RVI streljali