Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najveci Islamofobi u evropi
Ma boli me racku sta mađarska radi
I hrvatska to treba pod hitno uraditi
Iskren da budem, najviše ste nas pobili. Da, Vi Mađari, Litvanci i Poljaci! Djed mi je bio Židov i dobro vas se sjeća.
95% zla krece od srba i židova
Pa zar nisu kod Trumpa prvi Vučić i Hotie potpisali ?
Mađarska - prva zemlja EU-a.
Evropa će biti ratno područje. Tolerisanje i odobravanje zločina sa bilo koje strane stvara zarazu fašizma. Demokratija nije riječ. Ona se mora poštivati prema svakom isto. Ne postoje ljudi manje ili više vrijedni. Mađarska je odavno postala fašistički orijentisana. To će njihovo društvo najviše koštati. Žalosno.
Toje svetska Prdaka jaka sila puno znaci
Mađari klasicne ljige: Od EU uzimaju pare a s druge strane bi na putiniv tenk bacili cvjece. Nedavno je onaj kilavi orban prosjacio po islamskim zemljama, a s druge strane navodno cuva evropu od islama. Navodno dobar prijatelj sa srbima i hrvatima a podigao spomenik sa mapom velike mađarske. Sad eto se uvlaci u dupee jevrejima a podize spomenik fasisti: Hortiju...
Koji pakash.
Nema vecih nacista od ovih madjara, ali cim zagusti sa zapadom krenu se izraelu u dupe uvlaciti..
A Nacisti bili oduvijek 🤷
Palestino republiko Nemoze ti nista Nikoooo. Mrzim izrael mrzim izrael 🇧🇦🇵🇸🇧🇦🇵🇸🇧🇦🇵🇸🇧🇦🇵🇸🇧🇦
ovi hungari sve kontra to je ono igraš se vatrom