Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problemi su svugdje gdje živi više od 100 srba odma traže da to bude Srbija.
Ja, i?
@gokUser1663401087 Sta ja i? Nazad u majcicu Srbiju ako ti se ne svidja
EU je stvorila probleme u BiH i CG.
Jedno je sigirno, da crna gora pada u rusko narucje, to je to sto gospdu iz eu muci. A nije iskljuceno da padne bih i makedonija
Znači bez Srba med i mlijeko. Moraš biti baš balvan pa svaliti svoje probleme drugome.
vidite vec duze vrijeme, lako je sa ovcama i korumpiranim politicarima koji su jet set a nard ivce suti i trpi i uvjek je neko drugi kriv....mrs
Samo nam nemojte više pomagati. Dosta nam pomažu desperados Escobar i Murphy - pa su Velika Srbija i Velika Hrvatska sve bliže ostvarenju cilja.
Samo nam nemojte više pomagati. Dosta nam pomažu desperados Escobar i Murphy - pa su Velika Srbija i Velika Hrvatska sve bliže ostvarenju cilja.
Dođe bagra pred ured OHR i metne sliku lika kojeg je UN zajedno sa EU postavio, nacrtan u Hitlera. Naravno da vidite probleme jer ih nekolicina pravi. Ja ih viđam otkad znam za sebe.
brinite se vi svojim problemimam sa rusima
Kakve ti probleme vidis kod nas , gledaj sebe i svoju drzavu kod nas sve super, nemojte vi nama govoriti koje mi probleme.imamo
Naravno da vidite probleme.. U Bakiru Izetbegoviću i Reisu efendiji... I majkama Srebrenice... Fujjjj
Ozbiljno mi nismo primjetili (sarkazam)
Pa ako ih vidite, rijesite chettnike.. mislim ovaj.. probleme te sto vidite...
Problem u BiH su rusitelji drzave koje vi godinama odrzavate na zivotu, dajete im kredibilitet. Samo u BiH ne vrijedi svaki covjek isto, vec vrijedi ovisno o tome kako se zove.
Gdje god ima srba ima i problema.
Izručite Gulenovce teroriste.
Vidite probleme gdje god su Srbi, tačnije i korektnija konstatacija.