Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kombinacija kompleksa, straha i zlobe
Narocito tuga, tuga da jedan bolesni diktator toliko ljudi nosi na dusi i da ga jos uvijek nisu zaustavili.
Goblin i Zelenski, ne znam da li si ikad postojala dva takva antipoda u istoriji. Prvi je najveci gubitnik ikad, jajara nezapamcena a drugi opet pravi lider i vodja cije ce se vodstvo studirati u svim modernim drustvima.
dobro je da Biden nije star i senilan
Sta ovaj Burns pise, amerika nadmocna?? pa.nedavno su prezivjeli bankrot. Najzaduzenija zemlja svijeta, zaduzeni ko pola svijeta samo.
Putin je svakako star, nece on jos dugo.
Što ga objašnjavat kada svako vidi da je opasan idiot . Ko i Dodiku , sila mu pomutila razum . Takvih "mangupa" srećemo svaki dan , ali on raspolaže nuklearnim oružjem . Sevap ga je utohat , 🤷‍♂️
Sve ce to amerika sjebati na kraju kao i svaki put. Znaju oni sve igre jer su oni postavili bazu.
Konacno da netko iskreno prizna da se svijet preslaguje, da je vrijeme jednopolarnosti proslo i da su identificirani novi globalni igraci. Kad se to, zsjedno sa interesom da se zadrzi primat i monopol na uredjivanje svijeta po vlastitim potrebama, stvari postaju puno jasnije.