Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije TERORIZAM jer su svecenici
tako je...
Ma oni su gadovi koje treba povjesati fujjjjj
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Imamo i mi Kacavendu
I ti budi krscanin,.. hebase ti djete popovi ccc
NEMAM KOMENTARA Kada je u pitanju druga vjera a tema je crkva ili pop ili bilo neka treca vjera (kojoj ja ne pripadam) ja nikada ne zelim ostaviti komentar.
Samo 7%? To im dosadila djeca, sta li?
u sta se ova vjera pretvorila...strahota..
mislis opcenito ?!!
@jocker10 da
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zlostavljaju oni i odrasle, a kamo li neće djecu
kacevanda na aparatima
Ako je 7% prijavljeno, znaci da ih je 50% zlostavljaca......
Ante na aparatima
Kakva religija, pa dovoljno je pogledati povijest, crka iskoristavala svoje godinama, islam ima toliko retardirane zakone da granice sa ludim, opet oni treci se kupaju u unoj kanalizaciji, cetvrti nece da jedu zivotinje...Zar vam nije jasno sta je religija???
ko ne jede zivotinje
@driinajedina Dzainisti
ove vijesti produ u tisini, vaznija je RS, ISIL, Trump, nacionalizam i nac interesi
to je kod katolika sasvim normalno....najcesce se kao razlog navodi njihov celibat......inace velika je laz da je samo 7% katolickih svestenika imalo bar jedan pedofilski incident....to je kod katolika 70-80% svestenika...kod pravoslavnih i kod muslimana je to odprilike 7-10%...mada mislim da je kod muskimana malo veci procenat jer mnoge efendije nagone djevojcice da nevinost izgube upravo sa njim....
@gertje ...a sta je konkretno laz?
Fina vijest..........znači dosta mladih katolčića ga primi odmah u djetinjstvu...........hvala vam svećenici
sramota tako nesto napisati , jel ti imas imalo mozga , sram te bilo idiote, btw ja sam Bosnjak!
@kulturnoshockiran Jašta si.......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije do religije. Do POJEDINACA je. Slazem se, ne mora da znaci ako covjek ima titulu, da je svetac i da mu se moze vjerovati. Roditelji bi zaista trebali vise racuna da povedu.
roditelji........samo roditelji