Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta sad Rusija zauzela više od pola Ukrajine i potpišu primirje i ovi ukidaju sankcije bez obzira što su im oteli teritorij?
Ne piše tako idiote
Pa pročitaj tekst šta je rekao. Upravo suprotno.
Treba dignuti sankcije tek kad Rusija potpise sporazum da vise nikada nece napasti ni jednu komsijsku zemlju niti podrzavati teroristicke i separatisticke pokrete u Evropi i svijetu. Do tad zestoke sankcije dok se ne raspadnu ekonomski. Silu samo silom
A kad ce doc ulje,brasno kod nas u Njemackoj.
Moje misljenje je da Ovaj gospodin ovakvim izjavama uvlaci Njemacku u probleme i prije svega sebe samoga
Rusija je sada 50 god. za civiliziranim svijetom a ovim sankcijama i samounistenjem u Ukrajini treba ih vratiti jos 50 godina unazad. To je pleme koje tek sada silazi u dolinu ubija i pljacka. Nesto slicno nasim Srbima.
Čak i ako sporazum bude vrlo nepravedan za Ukrajinu. Nema veze, plin nam je prijeko potreban.
Jesu ljigavi.
Svabe najpametnija I najbolja nacija steta sto nisu muslimani
😆😆😆😆
Scholz: Sankcije neće biti povučene dok Rusija ne postigne mirovni sporazum s Ukrajinom --- ili dok kukasti krizevi ne promarsiraju Svabijom😉. Tek tada ce biti moje selo veselo i dok se baba ceslja😋😎.
Joj kad vidim ko sve komentare ostavlja. Pa retardi pise lijepo "dok ne postigne mirovni sporazum sa Ukrajinom" a ne dok ne prestanu pucat. Znaci samo na uvjete na koje Ukrajina pristane. A to sigurno nece biti Donbass i Krim u Rusiji.