Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
،a Kako je Njemačka nekad moćna zemlja bila. Sada mora da povlači potez za potezom koji je uvlači sve dublje u krizu. Nema Ruskog plina koristiti ali zato kada stigne američki 5 X skuplji to se zove energent!!!
Na stranu sto je ovo kradja, ali da je EU rekla da ce te kamate iskoristiti za zbrinjavanje izbjeglica, pomoc beskucnicima i raseljenim iz Ukrajine, jos bih vjerovao u Zapad i ljudska prava. Ili da ce ih iskoristiti za nabavku ljekova i hrane za Ukrajinu. Ovako, ovo je ratnohusacka horda, nista bolja od bilo koje druge diktature. Na zalost, na strani smo velikog zla.
Nikad im Švabe neće oprostiti što su ih oslobodili od Hitlera.
2 godine ovo najavljuju i nikako. ajd ne lažite više ovi europljani zinuti nemogu a da ne slažu
Sve cete vi opljackano vratiti ,a jeste naucili samo na pljackj o otimanje
Pljacka po evropskm vrijednostima.
Evropa upucala u jedno stopalo sad ce se upucat i u drugo. Zaplijena imovine znaci da ce povjerenje u Evropske banke i valutu biti ravno nuli. Koliko god se smijali BRICSu to ce samo otjerati zemlje treceg svijeta Kini i Rusiji. Jer ako to mogu uraditi Rusiji znaci mogu i drugima
Vrhovni sud Svajcarske je prije godina donio presudu, koja je pravosnazna i prema kojoj je zamrzavanje ovih para u Svajcarskoj u suprotnosti sa svajcarskim ustavom, sto znaci da je nezakonito. Prema tome, vlasnici zamrznutih para ce imati pravo traziti naknadu stete od svajcarske Vlade, koja je donjela nezakonitu odluku o zamrzavanju para, koje su vlasnistvo ruskih gradjana i ruske drzave, a koja se nalaze deponovane u bankama u Svajcarskoj.
Za svoje pare zamrznuće vas Rujo komplet
Ovo je clanak napisan u CIA, ali ko se imalo zna kako rade banke zna da sve ove pare banke plasiraju na trziste i na njima dobro zaradjuju u vrijeme kada su velike kamatne stope na sredstva, koja posudjuju svojim komitentima. Ovdje se radi ne o zamrzavanju, vec o tome da vlasnik para ne moze s njima raspolagati, dok banke u kojima se pare nalaze debelo zaradjuju na njima.
Jel to znaci da privatni kapital se na zapadu tretira kao i u komunističkim državama?
Ovo rade i onda druge tretiraju za diktatore. Nazchista ostaje nazchista. Ima li ijedan u EU da je pobijedio sa 87% glasova? Samo Putin i Tito nekada.
Legalizovana pljačka. Države globalnog juga trebaju povući novac iz zapadnih banaka. Afganistanu ne vraćaju milijarde i nakon potresa samo zato što im se ne sviđa politički vrh države. Ovo će još više imati uticaj na i onako već sada oslabljeni kredibilitet zapada. I te kako će zapad nositi dugoročne posljedice ovom odlukom.
Ok. Ali isto uraditi i sa Aszrayilskom imovinom.
Tetka vrati se, moolim te.
.BOG TI GLAVU ZAMRZNUO- SV.INJ.O !
Bravo. Ruskim novcem kupovati oruzje koje ce rokati Ruse😂