Komentari (255)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ako se ovi pocnu naoruzavati....
Puni love, naoruzat ce se ko 3x rusija
@Bosnjaci Njemacko oruzje nikada nije bilo najbolje, izgleda nisi cuo za "German over-engineering". Uvijek bilo previse i nepotrebno komplikovano, to im je i doslo glave u WW2.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Treci Rajh se sprema
Ne upućeni!.Treći rajh je bio može se spremiti samo 4.ti.
@davycrocket secam se kao juce, tada sam sa jos dvojicom inzinjera rusima konstruisao lasersko oruzje koje je imalo satelitsku podrsku, dovoljan je bio samo poziv mobilnim telefonom sa operativnim sistemom android da bi se to oruzje aktiviralo. Jedini problem u to vreme je bio taj sto takvih telefona jos nije bilo na trzistu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jesam li dobro procitao? 2% BDP - 100 milijardi? 😂 Sirotinjski pravo..
Uvijek kasne u fazi
Koliko je to nula sunce ti žarko..
100 milijardi za vojsku pa to je 100 tenkova, 100 aviona, 100 helikoptera, 4 puske, 3 okvira i troje cizme bez kaciga
Kanzler Scholz treba pripremiti 100 milijardi Eura za energetsku samostalnost Njemačke kroz obnovu i modernizaciju nuklearnih elektrana, termoelektrana na ugalj, energije iz vodika, gasovoda i naftovoda iz Alžira i Nigerije preko Sicilije i Korzike prema Europi, solarnih elektrana i dalekovoda iz Sahare. Kada nastane kriza trebaš imati svoje elektrane koje odmah uključiš sa minimalne proizvodnje na maksimalnu!
Kako da ne, niste vise toliko jaki kao nekada. Njemacka polako ali sigurno osiromašuje, nikada manje plate. Nikada skuplji zivot.
@MahnitiKrajsnik pa i ovo je sva igra zbog Njemacke. Francuska i Ruska a naravno i Americka igrica. Lakse je velikim kontorsliati Francusku nego Njemacku.
Zna li iko gdje su Dodik i Covic nestali? 😂😂😂
bravo majstore!
Nemačka medicina je najbolja tie bieste..kad ćete i mi svi da shvatimo i svi na balkanu da smo za zapad najobičnija potrošna roba i to ona najeftinijeg kvaliteta...zato su jugu i uništili
Imas dobro krivo jorane. Njemacke masine su dobre.
Ug hns i uzp hdz podrzali zlog patuljka.
Scholz najavio 100 milijardi eura za njemačku vojsku i poručio: Svijet više neće biti isti --- Naravno jer Putko zeli izaci na granice bivseg SSR-a a to znaci, eto ga pred vratima Berlina. Dobro je da su odlucili Ukrajincima isporuciti naoruzanje za odbranu od Putka.
Ohoho prvo su vam Gas uvalili a sad i oružje jao kako ste glupi Švabe.
U bre, srbija od usca do kragujevca
Bradonje,sad ste protiv Rusije a đe ste bili kad je Amerika napala Libiju,Siriju,Avganistan,Jugoslaviju,Irak,Kubu,Gvatemalu...Sram vas bilo bradonje.Živjela Rusija
Ja sam bio tu kad su srbiju razvaljivali. Sto pitas, jel?
Vi se ne bi trebali oružano angažovati nikada i nigdje, čak vam i vlastiti ustav to brani.
Čitava njemačka armija je ustvari pod komandom američke vojske, znači.....
Sa ovim novim budžetom, bogami ode to u prošlost.