Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...pa mogao si traziti da se "dogovore" i prije nego poveca broj parlamentaraca...i natovari nam nj place na budzet. Bespotrebni su...u tom uvecanom broju.
Hoce bas ce se dogovoriti nema sta 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ni jedan novinar ga ne smije pitati kako je uveo da se dom naroda popunjava po popisu 2013. a parlament 1991. OBA SLUČAJA ODGOVARAJU HDZ U !? HAJMO SLOBODNI NOVINARI DA VAS VIDIMO???
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Strance zanima samo državni nivo vlasti. Sad će tamo progurati što su planirali i ispuniti želje Zagrebu i Beogradu. Federaciju je Šmit uništio, kasnije će reći ne ide nikako, treba reforma, pravi treći entitet.
Tačno tako a naši izdajnici ce se poklopiti ušima nece smijeti pisnuti zato su i uzeli pare prodali svoj narod u bescjenje fukare izdajničke
Hajde reci kako?
Protektore ti si ovo sve zaj..o.Mjenjaš zakon u izbornoj noći i uvodis kuglice na izvlaćenje,najbolje rastjeraj sve stranke i vodi sam ovu državu ionako glumataš kralja.
Ovog celu treba deportovat do izacica i noga u pedu.
Vlada SAD-a je upravo doznačila novih 80 mil. $ za nastavak iste prakse: Zeleni ne smiju imati (jaku) vlast!
Povali ti shmite nepismene, dok se uhavizaju vrati ce ti oni.
OSMAŠI: "A TO ŠTO HDZ I SNSD ČEREČE BUDŽET, TO SU TEŠKE TEME, I TIME SE NEĆEMO BAVITI. MZ OD NAS OČEKUJE RELAKSACIJU ODNOSA U BIH, I MI TO ČINIMO."
tako je. Begu na noge kad zove ima da se dodje..
Poslije metra u guzicu ovom hdz švabi konačno ušao i 1cm u glavu.
Pratio par intervijua sa Schmidtom...svaki put kad mu novinar-voditelj postavi konkretno pitanje on odgovara sasvim drugo i profesionalno prelazi na drugu temu.
Izgleda da će biti devetorka a onda će DF optužiti devetorku za izdaju jer prave vlast sa HDZ-om iako je njihov ministar Sifet do jučer sjedio u vlasti zajedno sa HDZ ministrima. A rado bi oni i dalje bili dio vlasti ali je Čović jasno kazao - mogu svi osim DF-a
Zajebo si se debelo SDA nece bez DF i tu je kraj price
Dinokio na aparatima kad kaze moraju se dogovorit sa SDA 😂
Lik sto odsto ispravan , neka razgovaraju i dogovaraju.. SDA je do sad izigravala dogovore, zna Schmidt detalje. Vlast je formirana u roku , kao nikad do sad. Sad treba gledati kako se pjene ovi iz opozicije, jer nisu naučili, a sad će utvrditi gradivo
I hdz nije blokirao federaciju i ustavni sud 4 godine.Samo se nisu moglo dogovoriti, nije bilo blokade haha. Moj Šmite, pa i ti poćeo palamuditi ko ovi naši ljeljci.
Mislim da nikad veci buzdovan nije dosao u ovu zemlju...
Al' nas j* :D.