Analiza crne kutije dat će odgovor
0
Schettino zaustavio brod blizu obale da pozdravi prijatelja
Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Život mi je otišao do Koketa.
Legenda, \'J.bo brod odoh pozdravit jarana\'
Nasuka ti čitav SDP seku.
hehehe...jao kompleksasa. prije da je htio da pozdravi prijateljicu, ipak se radi o talijanu :)))... ali salu na stranu, desavaju se nesrece:))..Gdje malo vise info o ubi.janjima u palestini, siriji, iranu... ?
KOLIKO VIDIM SDP KVALITETNO POTAPA BiH I NASUKANE MAJMUNE OD STANOVNIKA ISTE.
kakav je tek sad spektakl priredio stanovnicima otoka. Italijani, inace poznati po svojoj hrabrosti.
Jeli ovo kvota 1?Sta rec???
@e sta znaci to - \"izvinjava\"?!
ne znam da li ste čuli za izreku : SVAKO SE SMATRA NEVINIM DOK SE NE DOKAŽE NJEGOVA KRIVNJA..brod se od težine nakon udara zaustavio blizu obale, mislim da je kapetan bio svjestan i pribran u tom momentu pa je brod okrenuo što bliže obali radi lakše evakuacije..svi vide sada gdje je brod, a ne vidite stijenu i gdje se to tačno dogodilo..prošlo je vremena od udara do zaustavljanja, tako da MOŽDA čovjek i govori istinu ..
\"Žetoni konvertibile nemaju\"
Upravo su Italijanski mediji javili da je chuck norris ronio u blizini obale te da je brod udario u njega kad je htio da izroni uslijed cega je doslo do potapanja broda uz izvinjenje norrisa citavom svijetu.
Koja je poenta upravljati onolikim cudom, ako se neces kurciti pred rajom? Pa kod nas bi sa autom usli u kafic da mogu, a da ne mahnes haveru sa onolikog broda.
Ovaj bolesnik za par minuta sebi naklika preko 100 klikova.
mora da je prijatelj Berlusconi
hahahahahahahaha cuj da pozdravi prijatelja hahahahahahahaaha koji gigant seke mi.........
@semir kaplan hoćeš da ga dojkiš semko na zadnjem sjedištu,,,imam dobar džip..hihihihihihihihihihihihihihihihiiiiiii