Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj ko pravi srbin za sve trazi izvlaku
hahahahha koje li slučajnosti... on je kao nas Zika, samo pošteni građanin kojem se u zivotu desilo mnogo slučajnosti..
Ja sam bio, vidim frajer zabacuje jednog putnika, pa drugog u čamac i odjednom :\"AaaAAaAAaaa\" jakna mu se dize, on je spusta iupade u čamac i spasi se! Al niko mu ne vjeruje! : )
Ovako ću i ja opljačkati banku i reći zapeo sam! :D
hahahhaha...jbt, ovakav izgovor ni Jose Mourinho nakon El Clasica nije u stanju smisliti
ovaj je fabricio alibertoo tomba xD talijani su misevi nanim se copim.............
Časni sude nisam kriv. Dok sam rezao kupus žena mi se nabola 17 puta leđima na nož.
Da ga samo metnete kozi. AAA merakaa. ona bekece od dragosti
...kao sto Eminem rece u Guilty Conscience: \'Wait, what if there\'s an explanation for this shit? What? She tripped? Fell? Landed on his dick?!\' LOL :D
Tako lose laze da moze u nase politicare komotno.
a fino sam im rekao da ne ostavljaju kante i smece na putu jer u slucaju bjezanja sa broda mogu da se okliznem i slucajno padnem u camac,ovo sto zborim je istina i samo istina ,
Nemojte lupetati,sad ću reći kako je bilo: Vozim ja brod i zezam se s rajom,nisam išo brzo 40-50,kad Oliver Dragojević,Kemo monteno i neke trebe izletiše s jahtom ispred mene,ja da ih izbjegnem i udarim u stijenu.Poče meni Oliver nešto mahat,halo reko papak nemoj meni glavom trzat,dođe onda murija na patrolnom čamcu,kaže meni drot trebo bi ti puhat balon,đe će meni to reć,halo reko dečko ja sam presto pit ima dvije godine,i tako eto sad je sve otišlo na sud neznam šta će biti s vozačkom,ispo je Dragojević tu papak al eto.
hahahaha...koji šah...čuj zapeo i pao u čamac za spašavanje,još se nije mogao ni vratiti jadnik....
Ciganin je , al najlepši
Zasto putnici nisu bili zavezani pojasom?
Koji lazov, mizerija, mora da je srbin porijeklom, kukavica i lazov ! Trebalo bi ga zakaciti za jedan camac i vozati ga po cijelom Mediteranu dok ga ajkule ne progutaju !
Ovakva vrsta \"izgovora\" se odlicno uklapa u ono za sto ga tuze.