Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirzeta iz Prijedora kokoško glupa, zašto psihički zlostavljaš sopstveno djete? Srami se stoko zaostala i primitivna!
Kriza srednjih godina. Muškarci kad osjete da počinju stariti, dobiju nagon za mijenjanjem žena, povaliti što više, dok jos mogu.
Kaže Meša Selimović - Pravi muškarac je kao vuk. Ili je samotnjak ili je vječno sa jednom vučicom. Jurnjavu za ovcama ionako obavlja ovan.
Lijepo rečeno :D Like :D
Savjetnice budi optimista, a evo i kako:D https://www.youtube.com/watch?v=2JikncZznqc
sajber seksualne afere !!! sta je to ?
pretvorio sam se u uho hihihi...morgen sedma ..
@lik55555555 da li je to preljuba ??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
političar osramoćen zbog seksualnih afera...... naravno završena politička karijera... ovi naši dugi niz godina ubiše pučanstvo ...a pozicije sve jace...
Da li se neko jos uvijek sjeca onog snimka Bevande, ako se ne varam, kako pokusava "iznuditi" seksualne usluge svoje asistentice?
Nije uvijek *naravno* završena politička karijera. Karijera se ne mora završiti. Kad je 1998-e pukao skandal o Clintonovoj vanbračnoj aferi u Bijeloj Kući sa Monicom, Clinton je sve uredno priznao i izvinuo se javnosti i priznao svoju slabost, i ostao predsjednik USA do kraja mandata 2001. I nakon svoja predsjedovanja nastavio se baviti politikom bez problema, i politikom se i sad bavi, a Hillary se nikad nije htjela razvesti od njega već je izjavila da će to riješiti između svoja četri zida.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
on bi bio prava osoba za predsjednika.
Bio je već jedan nevjeran predsjednik u BIjeloj Kući. Ali mu se i pored opisa oralnog seksa njegove ljubavnice žena ne htjede razvesti , još je i ostao predsjednik do kraja mandata.
@sezam.susam, najbolje osobe su osobe koje zive svoj seksualni zivot u punom kapacitetu.to je na kraju krajeva priroda dala,nisu izmislili ljudi.
sjećam se ovog weinera imao je popriličan wiener :D :D