Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovom svijeta nema dovoljne kazne za zlocince koji su ovo pocinili...
Očevi jedu grožđe a djeci zubi trnu.... Ako spasiš jedan život kao da si spasio cijeli svijet... Ko je na svijetu plakao za oko 1200 ubijene sarajevske djece, osim njihovih majki i očeva... U ratu uvijek postoji jači i slabiji. Mudrost politike nije u revanšizmu, nego u dobrom PR. Arafat je ubijen, otrovan, ne rukom židova... Žalosno je čitati o smrti toliko nevinih, toliko djece. U ime njih treba moliti za mir, treba tražiti mir i treba težiti mirnim rješenjima. Sila Boga ne moli, ali i ne traje vječno. Na strani sam mira, zbog svih budućih žrtvi na objke strane u jednom besmislenom ratu, kojeg se može zaustaviti prekidom neprijateljstava, ne radi predaje, nego radi djece, koja nisu ničiji živi štit i ne mogu biti ničija moneta za potkusurivanje. Za rat su potrebne dvije strane..., a mir se među njima dogovara.... Agersija izaziva agresiju.
Nek stigne zasluzena kazna i one koji su naredili ovaj genocid nad djecom i one koji su ovo ucinili iz svojih avijona tenkova i one koji su ovo podrzavali iz svojih udobnih fotelja,sve im najgore zelim u zivotu od njetanjauha obame dodika i svih onih koji su podrzavali ubijanje djece i nisu nista ucinili da se sprijeci posebno zelim sve najgore egipaskoj vojnoj hunti,saudiskim seicima dabogda vas pogodio cunami a dodiku zelim da unucice trazi ispod rusevina i svima onima koji podrzaju masakre nad djecom,mi zivimo u fasistickom svijetu ispod plahte demokratije.Izrael da baci atomsku bombu obama bi sutri dan izjavio zao mu je a izrael se ima pravo branit.
Samo provoditi masovne egzekucije čifutske nakaradne djece..................masovno i bez milosti...............JUDEN RAUS............SIEG HEIL..........
Je li kome poznata ona fraza slicna ovoj: Sva djeca su jednaka. Samo neka djeca su više jednaka od druge djece...