Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve ove koji ih idealizuju, u Saudiji ne smiješ pisnuti protiv Izraela. Nisam vidio niti jedan skup za Palestinu. Ljude na hadžu maltretiraju ako nose bilo što podsjeća na Palestinu. Bagra teška.
Ne znam nikoga ko ih idealizuje, osim pokojeg pomahnitalog vehabijskog islamiste, koji povremeno prismrdi u forumu, da popljuje Irance, otprilike na nivou religoznog zanosa i sljepila ultrasa nekog trecerazrednog fudbalskog kluba (ranga Sarajeva, Zelje, Zrinjskog, Borca, ...)
To nije istina. Izmisljas ili lazes. Mozes gledati LIVE iz obadva harama, prenos... gdje se dovi za palestinu I gdje se dovi protiv zocinaca. To isto da ako nesto podsjeca na palestin... sto bacas pricu. U Saudi ima million Palestinaca. I da skrstim.. jezicka barijera, je problem ali sve je transparentno. Zbog jezicke barijere, tebi se da prostora da pricas neistinu.
Salman se bas ufurao. Malo mi vuce na "malog faraona." Voda dode do grkljana faraonu i presudi mu, a i Salman ce sebi "lijeka" sam naci garant.
Ma lik je lud.
Ovaj projekat kao i svi megalomanski projekti koji rade arapi, su veoma cudni... toliko para se skrsi na te projekte, a ne vidim da su negdje pomogli, osim ako nisu imali dubokog finansijskog interesa.
Ovaj svijet je čisto zlo, šejtan je preuzeo većinu.
Oni bi i majku rođenu ubili zbog novca.
Diktatura najgore moguće vrste kakva je u Koreji, takva je i u Saudiji
smece jedno cionisticko kad Saudijski narod nagrne na tebe nabice te na kolac
Avatar.
arapski kic povracam
Da je Muhamed bin Salman narkoman dokazuje i The Line. Netanjahu i Salman su dva brata po brutalnosti i zločinu.
Ovo je otpusteno tek sad u medije samo zato sto saudija razmislja o trgovini nafte u svim valutama. Prvi korak u oblikovanju javnog mijenja.... bbbeeeeeee 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
Dabogda him ovo, dabogda him ono...
I ovi tjeraju ljude sa ognjišta, ruše im imovinu, grade nova naselja 😄 vidjeli od cionista
Evo i oni imaju svoj Neum.
Suludo. Koja budala zeli zivjeti u ovakvoj ludnici? Jedino dobro u svemu, preci ce dosta para u neke druge ruke, koji ce valjda za njih bolju namjenu imati
Kad vam Mehdi dodje InshAllah ima da vas Cioniste sve unisti....lazovi, licjemeri....fuj!
Eno ga ima svoj YouTube kanal...
bagra bahata