Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozes palamuditi iz udobnosti svoje pozlacene palate, a pitao bih te da li bi tako govorio da si zivio par dana u Palestini.
Izraelu nikad nije nedostajala otvorena podrska Saudijske Arabije, gamad! Iranci jedini konkretni kada je pomoc u pitanju, tako je i sa nama bilo.
@detrdjent il u Burmi al se malo ko sekira zbog muslimana Burme. E al Palestinci i Jevreji to je problem vrlo bitan za nacionalni i ekonomski interes BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
pa sta cekas govedo saudijsko...odcijepi im pola arabije....sve je vama dobro dok se vasa kuca ne ruši...ratujes sa teheranom a šuruješ sa izraelom koji bi te sravnio sa zemljom samo da moze
A cudio sam se hadisu koji govori da ce imam Mehdi prvo voditi borbu sa Saudijom i da ce ga napasti vojska iz te zemlje kada se veliki predznaci pocnu desavati, a evo mali predznaci su skoro pa gotovi. Stvari fakat polako dolaze na svoje mjesto.
Profesionalni americki dupelizac
1948. je bio plan UNa da na danasnjoj teritoriji izraela i palestine budu arapska drzava i jevrejska drzava. jevrejska drzava je bila oko polovine danasnjeg izraela i imala je preko 80% jevreja. arapi su odbili kompromis, posli u rat i izgubili polovinu toga sto je trebalo da bude arapska drzava. arapi nisu hteli da daju ni metra, nego su isli na sve ili nista, pa kad ispadne nista. iskreno me za njih boli uvo
Procitaj malo o Folke Bernadote-u i atentatu na njega od Jevreja pa donosi zakljucke
Lijepo zbori saudijski velikodostojnik, tim prije što židovi imaju svoju državu i od srca žele i Palestini da se zaokruži kao država s kojom će imati dobrosusjedske odnose.
Relevantno mišljenje, zaista pošto je Saudijska Arabija poznata nadaleko kao jedna nadasve bratska zemlja na usluzi Palestincima. Reći će govvno izdajničko šta god treba da ostane dobar sa svojim najvećim saveznicima - Amerikancima. A gdje je veće leglo i najzagriženiji jevreji nego u Americi.
otužno
Pa imaju je vec!
bravo prinče. imaš od mene gratis vožnju od haerodroma do el-hilidže. turci mogu da ti glabaju.
eh da vas hoće iran sravnit sa zemljom, tu vašu palaču od zlata
Pozivaš na rat muslimana protiv muslimana. Allah sve vidi i sve zna. Moramo se prisjetiti šta kaže Hadži Halef Omar Davud al Gosara blago mirotvorcima jer njihov je lijepi džennet.
@Oskarovac :) al guzara je meni kralj. Da su islamski osvajaci slusali njega ne bi dalje od Meke i Medine islama bilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hrvati ce letjeti avionima koji su bombardirali Palestince. Kakav je to osjecaj?
@pecat Ti avioni vec imaju osecajb za muslimane
Svaka mu je na mjestu, procitajte tekst prije nego pocnete kenjati
smece ti sebe nazivas muslimanom fuj
jbti zidovi Mater
Svaka cast svidja mi se ovaj novi princ, smatra zene jednakima muskarcima, progresivan je i zalaze se 2 drzave Izrael i Palestinu sa prekidom nasilja.
Nadam se da jedno mislis a malo zesce radis po pitanju prava...sirok je to pojam