Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
saudijska arabija je ZABRANILA Sirijcima da dodju obaviti Hadz.To je REALNA slika koju vam mediji ne daju vidjeti. Da,saudijski valdari su privatizovali Meku
Boli nas vise qu.rac za hadz! I da li pada na dan kad je na sjevernoj polulopti najduza noc, ili kad je na juznoj polulopti najduzi dan.
Okupatori Arabije, banda Saud ce uskoro zavrsiti udavljena u g.o.v.n.i.m.a i toga ih ne mogu spasisti ni njigovi gospodari, SAD, cionisticki rezim i V. Britanija.
Religija - opijum za mase. Svetista i hodocasca - mjesta za masovna okupljanja zombija.
LiveLeak ,pa pogledaj šta rade sami sebi.
E neznam sa kojeg si ti planetarnog sistema doletio,al evo,da ti ja kažem,šeike,muslimani povređuju i ubajaju muslimane,netreba njima niko drugi,oni su se dobro obučili u tome.Eto sad znaš.
\"muslimani neće povrijediti jedni druge\"?????????????
kod nas se makar zna kad je najveci praznik
Sve je to samo biznis u ime Islama Pare i samo pare su tu najbitnije...
@sveder da, bas kao sto kolju sunije po bosni.
Iranci ne dolaze radi h.azd, već da bi vr.i.jeđali as.h.abe B.o.žijeg P.o.sla.nika. I to uvijek rade pa ih Saudiske vlasti moraju konstantno nadzirati jer prilikom obilaska me.zar.a Poslanika u čijoj se blizini nalaze i me.z.ar Ebu Be.kra i Omera bacaju g.o.vna zamotana u kesice...radi toga mezar sad čuva vojska i nije moguce prici blizu ...
a znate sta mi je najjace - ovi saudi mahom nose samo brkove, a vamo preko svojih veh-bi-aj misionara proglasavaju pustanje brkova i skracivanje brade haramom.
@max zalosno, ali 99,99% sauda je takvih.
koji je ovo munafik
Glupi ministre ovaj veliki vjernik iz Bosne je prepjesacio pola svijeta da bi na ulazak odnosno vizu ceko dva mjeseca