Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ekspatrijatima (državljani zemlje porijekla kompanije)???? Ex-Patria; van zemlje. kakvo crno porijeklo kompanije?? kakvo je ovo objashnjenje, majke vam ga? I da se ne preseravate sa novim anglizmima, ima vech fina, jasna rijech na nashem jeziku (takodjer usvojena iz Engleskog) EMIGRANT.
Kad doslovno kopiraju sa Google translate
Nafte sve manje. Bolje bi im bilo da su lovu od nafte ulagali u obrazovanje, inovacije i industriju, umjesto što su po svijetu otvarali vehabijske džamije i ulagali milijarde u širenje religije.
Nafte sve manje po dosadašnjim zalihama u rezervoarim za koje se zna, i dosadašnjim načinom ekploatacije. Zato se radi tzv. fracking, lomljenje dubokih slojeva tla da se oslobodi nafta u džepovima stijenja gdje su količine po bušotini u mnogim slučajevima i veće nego u rezervoaru iz kojeg se crpi dosadašnjim načinom. Fracking je polako počeo prije najmanje tri decenije u Americi i Kanadi, a Saudijci tek počinju s tim. Plus neiskorištena, i još neotkrivena nalazišta.
Najveci fasisti na svijetu. Nije ni cudo sto je muhamed odatle i sto imaju monopol na fasisticku sektu islam.
a fasizam nastao rastao i raste dalje na zapadu bas cudno genocidas zar ne??:))
bore se da dobiju posao u privatnom sektoru?! đe mi živimo...o la la...
MA SELMANE STVARNO SI PRESTROG-državna plaćanja računa za vodu i struju članovima kraljevske porodice.
Šta će sad? Kuhat, prat kad je jeftina struja? Jadni članovi.
Bas je informativan ovaj Klix. Ne znam da li mi je vaznija ova vijest i mudri potez ministra Ali bin Nasera al-Gafisa ili ona jucerasnja sa bakom koja se zabezeknula kad je vidjela pjevaljku i "pjevaca". Sve ja to memorisem za svaki slucaj. Znanje je najvece imanje.