Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi moji Arapi, Bog vam dao ( naftu ) a vi se satrsta pomažući one ( Amere ) koji uništavaju i ubijaju nevine žene i dijecu po butum islamskom svijetu. Da vas dragi Bog usmjeri ka pravom putu i nezasitom bogaćenju. Zbog čega imam osjećaj da će vas biti pun Džehanem.
Lapsus calami.....i zaustavi u nezasito bogaćenju....
govno jedno saudijsko što radiš za interese zapadnih fašista. utopio se dabogda u nafti. odi posjetiti malo svoje bradonje u siriji,, možda si gladan, ima izvađenih srca iz sirijaca kod bradonja pa se krme jedno najedi.
DEBELI KRMCI IZ SAUDIJE
Koji smradovi ovi Arapi postadoše, klasični lizatori Američkog dupeta, pitam sse sta bi se desilo kod nas 1992. da je zapad kojim slucajem podrzao Fikreta Abdića a ne Aliju Izetbegovića, da li bi nas ikako bilo u BIH !? Assad je legalna vlast samim tim ima pravo ove drekavce da počisti ako treba i hemijskim oruzjem, samo naprijed Asadde ne dozvoli da ti naprave ono sto su napravili Gadafiju, Mubaraku i ostalim !!!
JEDI G**** MAJMUNČINO
Čuj ti ovih prodanih duša iz Saudijske Arabije !!! Pa stoko jedna, vi se uvlačite fašističko zapadu u guzicu već nekoliko decenija !!!