Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu klixovci u stanju da vizualiziraju istovremeno kretanje 2 miliona ljudi !!! I kakva je infrastruktrua i organizacija potrebna da se takav poduhvat ponovi svake godine.
Veličanstven prizor kada se skupe na jednom mjestu sve rase, nacije, različiti staleži, sa skoro svih meridijana i paralela i svako može na sebi imati samo dva pamučna čaršafa kao simbol jednakosti i skromnosti.
danasnje Religije su olicenje Kurve Bludnice koja jase Narode I sva je njihovom krvlju oblivena..
NE RADUJEM SE NICIJEM ZLU AL JEDVA CEKAM DA I NJIMA POIGRA MECKA,A HOCE USKORO
Esselamu alejkum braćo muslimani! Sve nas je više i sve smo jači!
Valja na hadzdz, a istovremeno ubijati i izgladnjivati civile u Jemenu, ne dati muslimanima iz Katara da dodju u Mekku i td... divna kraljevina, jos divniji ljudi, licemjeri bradati
Hvala Bogu da ne vjerujem u Boga.
@Necijenjeni-Gost tako glup vjernik Mu ni ne treba :P
Kao vjernik pravoslavne hriscanske vjeroispovjesti postujem ove vjernike muslimanske vjere koji iskreno vjeruju! Postujem vjernike i mrzim neke ateiste i kvazi ateiste sto rade na tome da svijet generalno i narod postane izopacen...A sto se tice nasih prostora najgori su ovi licemjerni nasi komunisti. fuck komuna!
a mi ne znamo ko ce nam primiti kurbane. jutros opsta panika nastala kad je objavljeno da bjelave ne mogu primiti.nisam maliciozan fakat ali stvarno je tako jutros bilo..po komentarima se raja razbacala sa pricom
@godFree Jel ti kretenu zbilja vjerujes u kriminalistički roman Kuran.
@EROMMEL a ti si kao pametniji od drugih zato što ti ne vjeruješ?
Jesi li ti procitao i jednu recenicu iz Kur'ana? Kako mozes pricati o necemu sto nemas pojma? To je isto kao kad dijete kaze ja ne volim neku hranu a nije ni probao kakvog je ukusa. Prvo procitaj pa onda komentarisi koji je zanr i sta je to u stvari a nemoj se edukovati po netu i forumima gdje se siri mrznja. Fola svi su vidjeli na TV sta je Islam a niko veze nema cak ni ovi ISIL-ovci su na netu naucili o islamu pa se raznesi bombom. ccc Svaka vjera propovjeda mir i red na svijetu.
@bulletpro Maratonci trče počasni krug 😁🍺🍻
Primaju li nase kerme..
Da nije ove Saudijske Arabije i Alije Zivkovica mi nikad ne bi saznali za selefije a kamoli da zive ovdje i raznose se..
@bulletpro Pa to su povjesne činjenice da mali Mauhamed bio pedofil i perveznjak.
Kakve su ovo bljuvotine od komentara?! Halo šizofreničari,imam dobrih tableta da vas vratim u realnost!
Koliko će ovih naš naši Mošnji ići u turizam 😁😁 Ako će jahat na devam i kozam ništa ih nekošta.