Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sabljarke sa slike su americki saveznici u borbi protiv terorizma :-) Interesantno je napomenuti da su to stari prijatelji rahmetli Alije Izetbegovica. Graditelji dzamije kralja Fahda u Sarajevu i sponzori vehabijskog pokreta u Bosni. Da, da, i Bosna je tu, rame uz rame sa sabljarkama i kaubojima :-)
Vehabijska bagra... Sve ih treba potamaniti
Saudijska Arabija je ubijanjem siitsku vodju vrsila samoubistvo, a to da se desi nakon posjeta g-dina Erduana koji zeli Hitlerovu Tursku, i to kao odmazdu za ubijanje njihovog komadanta koji je prije neki dan ubijen u Siriji. Hvala Bogu pa pocelo je njihov kraj aBd. Jeste li ikad culi da je neko u Saudijsko Arabiji zavrsio ekonomiju, reziju, medicinski fakultet ili matematkia ili......, oni su izvor svakoga zla koji se desava pod pokroviteljsvo religije i nazalosti u ime Boga.
ALLAHU EKBER ubi djubrad,sto nam obraz prljaju
Kamilaši misle da će uvijek biti nafte za njih. Nestaće nafte, a od vas će ostati samo pustara, kao što je i bilo.
kamilasi, magarojebi, kozojebi i ostali. ma ti saudijci pojebase sve zivotinje svijeta
KSA je najvece zlo na planeti.
masala,demokratije...
Gdje je to ima...
@memoas sad ce ti đikan reci u Rusiji
Saudija je kreator i izvoznik medjunarodnog terorizma. Treba ovako kompletnu kraljevsku familiju.
Kakva licemjernost klixa, kad je Iran prosle sedmice pogubio 17 sunija nije bilo ovakvog senzaciolistickog clanka
Pa Mulla Sadra i slicne "humanitarne" iranske organizacije i jesu ovdje da bi sirili propagandu, a sa novcem svakog novinara idiota mozes potkupiti.
@dervo.finci Upravo tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)