Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu da izadju na isbore ali se ne mogu same dovesti do birackih mjesta? Nista ne razumijem. Ovo je cisto ismijavanje zena. Ko bajagi dali im pravo da glasaju.
U Federaciji žene nisu iz Saudijske Arabije ali gore nego da su. Sjede u kući, mahalaju, hafenišu, kuhaju pite, žive bijedno i jadno, sastavljaju kraj sa krajem ali dupe dići i izaći na glasanje ni pod razno. Glavna im je kao opravdanje ,,ih k'o da će moj glas šta promijeniti,, Dakle možemo se mi ismijavati sa načinom života u bilo kom kraju svijeta ali mi imamo i te kakvog smeća u našem dvorištu.
kad ovako nesto procitam samo mogu reci da sam sretna sto sam rodjena u BiH
U Sau.Arabiji zenama je zabranjeno upravljat automobilom Nedavno je jedna kaznjena. Tako da je ovo pomak naprijed u ljudskim slobodama i pravima. Zena nekako dodje ko vlanistvo 1/1
Nije ni cudo, kada su ih ubijali u pojama toliko godina :D
Ima i unas dosta njih koji nisu iz Saudijske Arabije pa se ponašaju kao Saudijci
Ja pogane li zemlje,strasno!Nije ni cudo sto ovi milioni izbjeglica ni u snu ne zele u te arapske vukojebine
Saudijke mogu glasati ali je ... glasanje organizovano odvojeno za muskarca i zene... i ...ne mogu se same dovesti do biralista... Pa, jednostavnije je ostati u kuhinji!
Da demo0kratski izbori mogu šta promjeniti ne bi bili legalni.