Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne kazem da to podrzavam, samo konstatujem da dok je na nasim prostorima vladao "prutic" kao odgojna mjera, djeca su i licila na nesto ! sad kako nam dodje demokratija, djeca se i drogiraju, i nosaju pistolje i ubijaju !
"Nakon sastanka sa dječakovim ocem i nastavnikom, odlučili smo dati otkaz nastavniku, dok je dječak poslan na psihijatrijsko liječenje" "Đura će ti oprostiti što te je tukao ..." A "nastavnika" su vjerovatno poslali u tri lijepe piz-de materine... kakav crni otkaz ... metak u čelo bi ja njemu dao.
I zašto je ovo bitna vijest za BiH?
E, vidi onog malca, sa Mushafom, što ustaje, Allah ga nagradio. Da meni neko ovako dirne dijete . . . Stvarno, ne znam kako se roditelji suzdržavaju.
ova drzava se polako dovodi u red. prije ovogosnjeg praznika (ramazana) bila je objava kako se ponasati tokom putovanja everopom i amerikom. izmedju ostalih tacaka bile je i: zabranjeno je samarati djecu na javnom mjestu! razlog: cesto se moglo vidjeti kako otac na sred trznog centra odra dvogodisnju(?) kcerku od batina jer je isflekala bijelu haljnicu dok mu recimo sa sinom to nije slucaj. sad je kazna smrcu za takvo sto jer je policija preuzela kontrolu od dugobradih prljavim "mutava" pa se moze nadati da ce ova drzava za 10tak godina postati otvorena za turizam jer je inace prelijepa
treba tog ucitelja,dobro najest masne svinjetine..............
steta svinjetine ;)
kakav moron,sta radi jadnom djetetu.po meni,ovakve psihopate koje se izivljavaju na djeci,jer ovo je izivljavanje,treba objesit,iste sekunde.........kakav je moto kod tebe-batina je iz raja izasla-ili-razgovorom se sve postize- ili kombinujes ova dva sistema:)..................
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bolesno,ovo blage veze nema sa vjerskim učenjem,čisti teror nad maloljetnom osobom.
objesite ga kakav otkaz hebo svoju kujurinu koja ga okoti.