Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musliman sam, ali ove saudijce ne mogu smisliti, toliko licemjerstva ne postoji na ovoj planeti. Ama baš svako pravilo vjere su oni prekršili ali ko eto žene ne smiju voziti...
Koji debilizam. I onda ovakve smatraju etalonima morala, religije i uspješnosti. Dobro došli u srednji vijek...
2002: 2019 cemo imati auta koja lete! 2019: Arapi ženama dozvolili da se samostalno kreću!
Ovi se pozivaju na islam i kuran a tumace ga kako im volja. Danas moze sutra ne moze. U pravu je Njegos kada kritikuje licemerstvo muslimana: "zakon mu je što mu srce žudi, što ne žudi u Koran ne piše."
Sad ce biti kurvarluka Haha
Modernizacija Arabije je dobra stvar za cijeli svijet pa i BiH. Sto su oni moderniji i mirniji i vehabizam ce se manje siriti kroz njihovo financiranje.
Jebote koji civilizacijski napredak...vidi se da je 21 vijek
Sve nešto po Saudijcima, a ovo je potvrda da se Saudijska Arabija po pitanjima ljudskih prava i sloboda uzdigla iznad Svicarske, Francuske, Njemačke, i skandinavskih zemalja. Švicarci su ženama dozvolili glasanje na izborima tek sedamdesetih, a znaš kada će im evropske zemlje dozvoliti samostalno putovanje bez dozvole muškarca ? Nikad care, nikad ! Saudijci to već sad imaju !
Ajd, barem nekako napreduju. Sada je samo pitanje koliko ce se to u praksu sprovesti....
A u pm, pa dokle više to popuštanje ženama? Šta je sljedeće?
2019.god.
Sad ce dolazit u bosnu na tucanje
Bolje se roditi kao ker nego kao žena u Saudijskoj Arabiji
Kakav amaterski potez 😂😂
MASALA
i gay parada za koju godinu
@as123987 i hidzabi duginih boja