Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@posmatrac.. sve bi ja te prljave novce dao za tvoje licno unistenje.. jer, kao i u tvom slucaju, na zalost, sve ovisi od par budala
Najzalosnije je sto ce dobar dio tog novca opet zavrsiti u genocidnoj cionistickoj tvorevini Izraelu...i tako u krug. Bolje da im posalju naoruzanje i rijese se patnje duge 70 godina.
Fakat su puno dali..sad me strah da Saudijska Arabija ne ostane siromasna kao nasa Bosna. Koji k.. ce sa 100 mil.
Ja sam jedno im.b.e.c.ilno zavidno licemjerno šugoslovensko kopile
Dok je idiota poput tebe Zlo nema briga
1989 smo svi živjeli od čekova bez pokrića, svak je svakog varao i svi su bili šverceri - ja im iskreno želim da se što prije vrate na taj vrhunac sfrj ekonomije. Amin.
Get a life morončino zadojena.
Radim jednu studiju pa bih vas sviju zamolio za uslugu, da mi javite kad u nekoj katastrofom pogođenoj zemlji vidite na vrećama natpis ''China Aid'', 'SDP Aid' ili pak 'Pyongyang Aid'. Hvala.
Izrael uskratio isplatu novca zato sto je Palestina primljena kao posmatrac u UN !! Zasto sada sve te clanice UN,sto su glasale za to ne optuze onoga sto osporava odluke UN. Demokratija hahaha. Ovi Arapi su prava zabluda covjecanstva,cuj 100 milijona pa to je nista . Trebaju dati 100 milijardi I osloboditi bracu jednom za uvijek. Izgleda nemogu jer njihove guze trebaju masla. Igraci tj banda.
koji si ti b.olesnik to je tesko gdje naci
Jučer mi javiše za stanje u Palestini... Ja sam mislio da je svima dobro, kao i meni.
Nermine šta misliš koliko ima gospodja Izetbegović Jr.?
Prece je dati te pare Gazi !" Toj korumpiranoj bagri na Zapadnoj Obali NEDAJTE nista .. Sve su pokrali pare Palestincima i strpali u privatne dzepove .. Samo udovica Arafata ima 4 milijarde $ u Francuskoj ..
lijepo, lijepo, ali se prvo mora Izraelu olatiti porez na tako finu i okruglu sumu ! inece ce dostava novca, bojim se, kasniti...
KOLIKO CE tek trebati Bosni ? 100 godina ???