Traže da SAD "pokažu mišiće"
0
Saudijke mole Clintonovu da im omogući da voze aute
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove treba napasti a ne Libiju!
Molite Boga da vam pomogne, a ne Klintonovu...
Mogu mislit kako se Klintonovica nasmijala na na ovakve naivne zahtjeve. Stvarno su zaostale ako misle da ova ima veze sa ljudskim pravima.
cuj one bi jos da voze, ma nedajte im bice manje idesa
e prde će im pomoći
Pale se zavukao u zadnj.cu z-u !\"!!! Pa gledi od tamokarce divni svet..... Moliti se od USA za pomoc !!!!! Pa mogla bi se isto tako MALA DJECA moliti da im popovi \"sacuvaju\" nevinost.
jednog dana ce zene i BOS.Ni tj dio federacije imati prava ko U Saudiji..tada ce bjezati od toga vehabijskog zla kod sr,ba i hrv,at da ih ovi hebu
Ah, Saudijska Arabija, taj divni zaostali islamski svijet
Drmokratija ,OBMANA i glupardija.
Grdne rane, od koga vi tražite pomoć. I mi Bošnjaci smo 92 tražili pomoć međunarodne zajednice pa je ista dopustila da se desi etničko čišćenje i genocid. Fuj... glupačo saudijska.
Sutra saljemo avione na Saudijsku da pobijemo civile.Mi stvaramo mir i prava gradjana bombama.< MOCNIM BOMBAMA > . A vec prekosutra zene Saudijske drzave ce moci da vozaju automobile
ša ba..kamenovat ih treba..
A et klintonku ne vozi vozac, vec ona vozi auto sama,pls
Treba im dati da se voze nasim tramvajem pa da vidimo kome bi se onda zalile.
Arapi Zaosto narod .....
Al samo za žene!
je li to otkuc\'o sat i Bin-Saudu :)