Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drazi su mi rusi od amera
Globalno da, regionalno ne.
pa ima i tu istine ali sve sto se radi regionalno je u sklopu globalnog plana ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ISIS će misteriozno nestati čim mediji prestanu pisati o njima.
Basar al asad je iz Visokog
koliko ja mogu da "pročitam" sve se zasniva na "mogućim"... Nemaju ništa konkretno.
slike su im samo tako dobre uzmes google i pogledas mozes vidjet mog sargu ispred kucice zavezanog cak se i boje raspoznaju ovdje na ovoj slici ne mozes vidjet kojeg je tipa zrakoplov mozda bi trebali skupit po 5 maraka pa poslat da kupe bolje kamere na satelitima
A budale dosle da ih pokolju ovi muslimani! Ocigledno rusima nije bilo dovoljno sto ih ono malo čećena mudzahedina pobilo,sad dosli i ovdje da ih tek ovi nagaze.. Budale ! Bjezite kuci mamlazi jedni
Samo za raju, III svjetski rat je vec poceo i vec se vodi na mnogim frontovima sa ciljem obezbjedjenja onih preostalih resursa (uglavnom energenata). U tu svrhu su Ameri stvorili i opremili nekoliko nacistickih placenickih armija poput u Ukrajini i IS koji su tu da sprovode strategije "Velikog Inkvizitora". U ovoj prvoj fazi (americka strategija) rat sa vodi za razaranje drzavnih, nacionalnih struktura i postavljanje vazalnih rezima u njima. Razdvoji posvadjaj i onda opljackaj u najboljoj Anglo-saksonskoj tradiciji finansijskog kapitalizma. Sama struktura zapadnog rezima postaje sve vise i vise nacisticka (pokusaj ocuvanja postojece socijalne preraspodjele po cijenu ukidanja liberalnih sloboda).
opet paranoja puca
ruska govna s*bi su ratovali sa slovencima, hrvatima, bošnjacima i nama, crnogorci pobjegli od njih, mađarska ih ograđuje, bugari hoće svoju vlašku oblast
Ti si šipgovanska budaletina. Kakve veze imaju Srbi sa ovim člankom. Idi u PM i liječi se, kretenu maloumni.
Nešto te slabo čujem, ponovi. U koju si se rupu sakrio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Već dugo miševi grebu i rovare oko medine pećine. Sad a kad se probudio ko će ga zaustaviti. Bježite u mišije rupe mada ni tamo nećete biti sigurni.
ja nemam satelite
Jesu to snimci zapadnih službi???? Ne vjerujem ništa...Snowden je u Moskvi....sve se zna...
ISTINA O SIRIJI https://youtu.be/vrHrUAGMbAc
zanimljivo čitat komentare tupavih Bošnja,zaboravio Bošnjo ko dade veto na rezoluciju o Srebrenici,zaboravili tupavci ko je baco hranu iz aviona istih tih ameririkih muslimanskom narodu da nepokrepa odgladi u vrijeme opsade,zaboravio Bošnjo da oko goražda ima spomenik poginulim ruskim fašistima koji su napadali skoro nenaoružan Bošnjački narod, al bošnjo je to,nema vajde
Ma ima bosnjacki budala da se covjek prepadne...
Papčino, kakve veze ima veto sa Sirijom. Ne zaboravi da su ovaj belaj i ISIL i ove izbjeglice napravvili Ameri i EU. A isto to su uradili i u Bosni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vrlo moguca situacija je da Ruje samostalno djeluju protiv Asadovih neprijatelja i protivnika i bice interesantno da se to desi. Svi oni koji trenutno djeluju zracnim udarima protiv IS-a i Assada su saveznici USA. Prva zemlja koja je dopremila tehniku, a nije direktni saveznik USA je Rusia, i kako vidimo, ozbiljno se pripremaju za "close air support" Assadovim trupama. SU 30 su tu da odvrate ove gore spomenute da "zabunom" sruse jurisne zrakoplove. Ono sto bi u konacnici bilo interesantno je da se i Iran ukljuci u ovaj rat. To je teoretski moguce, ali prakticki jako tesko izvodivo. Mislim da je dio pogodbe da Iran ostane, barem javno, izvan svega, ovo prisustvo Ruja. Ali bih doista voljela vidjet lice Benjamina Netanyahu-a. kad bi se i Iranci u ovo upleli.
possible
svrsavanje na ruse al ako cemo posteno ameri sve konce drze u rukama, ne samo vojno. prosjecan rus leti kupit ajfon, leti u kino gledat americe blockbustere, gejmeri trose repa na nvidia graficke kartice, visi na fejsu, google zna kad rus prne, itd itd itd itd itd itd. mislim halo. sutra da sjedinjenje drzave nestanu a s njima i sve navedene i ostale stvari ( sportske institucije i franšize koje okrecu bilione, muzicka, modna, auto, IT industrija etc ) svijet bi bio jako dosadno mjesto. kad bi rusija sutra nestala, nestalo bi samo votke. i lade lol.