Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve promjene u svijetu, nevjerovatno. Ovdje ce EU najgore proci. Situacija je kao i u BiH plate iste a cijene svega rastu ali nista naglo nego sve po par centi. Dok ne poludi. Bit ce teske naredne godine pogotovo za gradjane EU (srednja klasa) koja je navikla na malo lagodniji zivot.
Drzim fige. Dovoljno dole umiru od gladi i ratova. I previse
Ako ima mudrih državnika, sada je vrijeme da se gleda SVOJ interes, a ne da se bude puppet američkih bilionera
Pricajte sta hocete, Putin evropu i afriku lomi malo po malo niza klasa i srednja ce jako tesko ovo prezivjet, vec vidim toliko ljudi koji ne znaju kko ce i sta ce.
Ako ičega ima ima riže a svi znamo ko ima rižu 😁
Na kraju ce se ovo slomiti na Rusiji, neznaju nista proizvesti, a ovo sto imaju koriste da ucjenjuju svijet. Kao da je neka nauka zasaditi lijehu luka, krompir, buraniju. Ko god ima njivu, a ne sadi, taj je lud i treba da placa Rusima 10x vise. Sramota je svakako da se u BiH uvozi hrana. Kada se slegne prasina nece Rusi imati kome sta da prodaju...
Dok ne padne cijena nafte bit cu uvjeren da Zapad podrzava Putina ili cak suradjuju.USA predsjednik je petrodolarom regulirao proizvodnju,a sada laze da nece da mu se jave na telefon.Ta nemoc je fingirana pogotovo sto dolar raste.
Nije ni cudo sto si nezaposlen. Ko da zaposli imbecila?
Cijene nafte se nece smanjivati. Karteli si znaju da jos fajde imaju 50 100 godina, i zele da nas izmuzu maksimalno. Sve firme koje su se bavile naftom i automobilima se lagano okrecu ka obnovljivim izvorima, i dok skroz ne predju na njih cijena ce biti visoka
Cini ti se grmi, cini ti se sijeva izgore planeta bice propast svijeta pice za mladice, banku za igranku a svijet nek propadne nije neka steta
Što ne idu u SAD proizvode i oni žito. Uvodiš sankcije i onda šalješ ove jadnike da mole Ruse da bi ti tu rusku pšenicu kupio i preprodao je afrikancima.
Koliko mozes biti idiot a da obustavis hranu. Putine matere ti se svoje nahebo uvjek ti malo bilo
Da hoće neko normalan roknuti više ovog patuljastog fašistu, jest odvratan.
Smrt ruskoj pogani i svima koji ih podržavaju!
Opet se vlaška pogančad nakotila na portalu. Do kad više????
I mi čekamo veće plate cijela BiH
Kepec s Kremlja prodaje afrikanosima ukradeno i otuđeno ukrajinsko žito. Tačno ga treba maljem u glavu.
Crko da Bog da mali iz Kremlja. Ko god osjeti tamo glad ili umre od iste, ja bi tebi to prišio.
Koji licemjer afrikanac