Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rasisto, nije crnac, a i da jeste kakve veze ima? 03/03/2007 Prava nemuslimana u islamskoj vlasti dr. Jusuf Karadavi: \"Islamska država je, također, dužna štititi prava nemuslimanskih manjina od unutarnjeg nasilja. U skladu sa tim, nije dozvoljeno neprijateljstvo protiv njih ni u kom obliku. Prepliću se brojni ajeti i hadisi koji zabranjuju nasilje muslimana nad nemuslimanima, za primjer navodimo riječi Poslanika, s.a.w.s.: ”Ko učini nasilje prema mu`ahidu (nemuslimanu štićeniku islamske države) ili mu uskrati pravo, ili ga optereti preko njegovih mogućnosti,ili uzme nešto njegovo bez saglasnosti, ja ću mu biti tužitelj na Sudnjem danu.” (Bilježe ga Ebu Dawud i Bejheki).. Također je rekao:” Ko uvrijedi zimmiju (nemuslimana-štićenika) uvrijedio je mene, a ko uvrijedi mene uvrijedio je A.ll.aha, dž.š.”(Bilježi ga Taberani u El-Ewsatu , sa dobrim lancem prenosilaca). \"
Lik isto karikatura. :-) Al-Qaida forever! Samo rokajte krstase zidove!
Šejh Jusuf el-Kardavi poziva upravo suprotno od ovoga što patuljasti govori, dovoljno je da pogledate ili pročitate koju knjigu od Kardavija. Još jedan pokazatelj kako evropski h.r.i.š.ć.a.n.i m.r.z.e m.u.slimane. Sarkozi zašto posla na Libiju borbene avijone licemjeru.
@mire je li to branis ove crnje? I ti sa njima lijepo u arapsek zemlje pa uzivaj. Sve vas treba protjerati. lijepi hitler
te go Boga zabrani i ovom našem Seriću on je još gori
za ovoga koji si potpisao kao \"bravo\", ti si ocito nepismeni idiot kad tu rijec ne znas niti napisati pravilno. idi cuvaj ovce.
Kakva inspiracija od Al-Qaide!Dovoljno je samo pogledati vijesti,i eto inspiracije.Kao da neko treba otići u Afganistan pa da vidi šta se u svijetu događa.
Ovom patuljastom čifi svaka sohu vuče. Šajze jedno cionističko.
bravo sarkozy, inace te smatram idijotom al neka, treba tim pjescanim crnjama zabraniti ulazak
svi lafo ne vole muslimane a niko nece da se ocepi od njih prvi ovi nasi vlasi kako to ne kontam