Nakon odbijanja sporazuma
0
Sarkozy izbjegao rukovanje sa Cameronom
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nidje veze. Fino se vidi da ga je krenuo potapsati. Inace imamo nesto zajednicko sa ovom EU, ove glavonje iste ko i kod nas.
udatoj zeni se ne ljubi ruka ,vec se samo \"odglumi\" kako sto ti kazes...dok se neudatoj zeni ruka poljubi .... naravno, mi na balkanu nikad i nismo bili aristokrati,pa da ovaj obicaj stavljamo u praksu .. kod nas je to slucajno zalutalo .....
Historija se ponavlja i taj sir David Cameron ima Churchillov ego i m.u.d.a k\'o kablic jer se ni pod koju cijenu ne uvlaci u pakas Svabama, koji ce nakon ovoga biti gospodari Evrope... ...lagana presutna kapitulacija svih clanica EU je ustvari tiha dugotrajna okupacija po Angelinom receptu...
Cameron jedini ima damu da kaze ne diktaturi nevidjenoj jos od doba Sovijeta! Ko ne konta, nek\'s se i dalje pali na tu vjestacku EU tvorevinu... A to sto iskompleksirani patuljak nije htjeo da se rukuje najvise govori o njemu samom.
sta mislis , iz kojeg razloga joj nije ruku poljubio?
j.e.b.a.l.o. m.a.j.k.u., s.v.a.k.a. m.u. č.a.s.t
ja kad se sjetim da je nekom drzala tuki, nebi je poljubio za milju eura... a ti ljubi, mozda je bas ta moj mazila
SINOĆ JE SA OVACIJAMA ZAVRŠEN KONCERT MAJE MARIJANE U BOSNI, bilo je predobro, uh jesam se našiko...
Mozel jedan dislike? Please. Hvala.
Rece se surdukno
SINOĆ JE SA OVACIJAMA ZAVRŠENA PREMIJERA OPERE \"CARMEN\" u narodnom pozorištu u Sarajevu. Vjerujem da je za nas (ovo je gradski portal) ovo mnogo bitnija vijest od ovog trivijalnog, skoropa mahalsko-tračerskog naslova. Mnogo energije, znanja, novaca i truda uloženo je u ovaj kulturni spektakl, sa stranim gostima i domaćim operskim imenima, sinoć je u NP bila noć za pamćenje, a vi pišete o nekom, nama (jako) dalekom ko nije stisnuo ruku drugom, nama jako dalekom...
Malo si zaboravio da Tihić ne samo da se rukuje sa Dodikom nego se i ljubi i to obavezno tri puta. Možda je nekom smiješno, ali je tačno.
Cameron se dodvorava svojim glasačima, koji su uvijek protiv EU, a Sarkozy je dostojan nasljednik mafijaškog bossa Berlusconija koji ode u penziju, da uživa u blagodetima svog bordela.
toooo ! sve naj gore za engleze
Fucks were given that day: None. :D Konta da je jebac :D
PUKLA TIKWA ! :-)