Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest jest isto kao u BiH , sjecam se nekad 93\' bas je bio veliki tornado !
\"sarajlija edževit rizvan\" ha hhaaahhhaaa
Za ove \"sarajlije\", Sarajevo u evropskim prilikama vazi za provinciju a u svjetskim za tesku provinciju...zato ne busajte se smijesni ste
Kako me nerviraju ovi sto komentarisu prezimena. Pa ne mora prezime biti poznato, pa da bude Sarajevsko staro, svakakvih bu.dala ovdje ima.. p.s. ako niste znali ima puno starih Sarajevskih prezimena koja zavrsavaju na \"ca\" a ostala na \"ić\"
Vidite kakvi su Bosanci, svugdje dosegnu sa svoim humanostima. Cestitam Edzevir Rizvicu.
Edževir Rizvan hajmo kospice suncokret
PRCNEM VAM SVE STO SE SRPSKIM ZOVE....
jbte vijest i sra-nja..
Ma moze bolan sarajlija potegnut, ko magare.
a zasto se ukidaju zlatni ljiljani i zlatne znacke
Šta sad? Treba mu orden dati?
pa sta mu je ime a sta prezime ovm jutanščanu
\"rasklanjajući polomljena stabla\" rasklanjajući - to je privatni jezik sa-x volontera jel? i ovaj dečko što sklanja jednu granu uz pomoć dvojice kolega, ne sklanja dakle stablo, u samo tri riječi dvije su laž...
Sarajlija kažete? Hehehehehe. Onaj ko je ovo napisao, ne da nikad nije bio u Sarajevu, nego je mala vjerovatnoća da je ikad bio u kompletnoj bivšoj Jugoslaviji.
Ima dobro pamcenje za dijete od 5-6 godina, koje se vjerovatno ispalilo sa familijom prije \'92 !?
Starog Rizvana sin...
sarajlija?hahahahahahaha...