Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo gospodine Erdogan konacno da neko kaze za sta se boji svijet.Ne za narod nego za naftu.Svaka cast.A mi u Bosni smo najbolje osjetili licemjerstvo svijeta.
\"Pozivamo međunarodnu zajednicu da prekine sa različitim kalkulacijama oko nafte i Libije i da počne da traži lijek kako bi se zaustavila patnja libijskog naroda\" Ovdje je 100% u pravu....
Podrška Gadafiju.Ameri su zlo
Jel možda Ergodanu palo na pamet da su sankcije trenutno najmanji problem libijskog naroda? I jel uopće proučio nacrt rezolucije koji se odnosi na te sankije? Kakve veze embargo na uvoz oružija i zabrana političkim funkcionerima da napuste zemlju ima sa naftom i narodom?
Sve je ovo politika amerike,dok neosvoje svijet,nece stati ili dok njima neko nestane u kraj nece biti mira u svijetu. p.s.nezasluzuju ni veliko slovo u imenu
ameri i zidovi= cigani
SLOBODA KURIDSUANU OD OVOG SUGAVOG ISLAMOFASISTE !!!!!!! FREE KURDISTAN !!!!!!!!!!!!
Jao pametnih na ovom forumu. Kad je tako kakvog je onda interesa imao da isamara Peresa prije 2 godine u Davosu. Zna se da cifuti vrte Amere oko malog prsta, ali posebno iznenadjue kolike su tek p...e u EU i Rusi. Ovi uzeli i lijepo poslali svoje assasins sa evropskim pasosima. Cijeli svijet to dozna, a ovi ni rijeci. Najjaci protest uputila Irska?!? WTF, pored Britanije, Njemacke itd. A Ruse vise niko ni za sta i ne pita. Ali oni kao fol neka sila. Samo naprijed Erdoan!
Hej pa zar nismo ugusili socijalizam, svojevoljno? A danas se cudimo kako je to velikima \"slobodnim\", \"demokratskim\" zajednicama samo nafta vazna. Ljudska vrijednost je danas jednaka nuli.
Bus je to radio RATOM Obama pametnim putem bez zrtava osvaja naftom bogate zemlje...
sad ce se Kurdi uz Pomoch Zapada dichi i u Turskoj, nitko ih neche mochi zasutavit.. :((
Malo ima pametnih ljudi na politickoj sceni... pametnih, humanih i utjecajnih. Tako su i nama vezali ruke embragom... niti oruzja da se branimo od najezde cet*nika i ust*asa, niti hrane da prezivimo blokadu.
Tebe će netko poslušati glavonja!
Slovačka, Češka i Velika Britanija zatvaraju ambasade Češka, Slovačka i Britanija pozvale su danas svoje građane da napuste Libiju i najavile zatvaranje ambasada u Tripoliju usled eskalacije nasilja.\"Bezbednosna situacija u Libiji je konfuzna, a posebno se pogoršava u Tripoliju\", saopštilo je češko Ministarstvo spoljnih poslova.Slovačka je takođe najavila privremeno zatvaranje ambasade u Tripoliju i evakuaciju zaposlenih. U međuvremenu, i Britanija je privremeno zatvorila svoju ambasadu, nakon što je evakuisala celokuono osoblje čarter letom. Dva britanska vojna transportna aviona evakuisala su više od 150 civila iz pustinjskih kampova u Libiji.
fakat nema logike da se namecu sankcije! Narod se digao da skine a oni namecu sankcije! Nesto se drugo tu krije?
pamet u glavu, kasno za libijce, neke od njih, mislim. sad ce imati i gadafija i sankcije, i crnog vraga, pustili su ga iz boce. duuuugo godinica!!! sa gadafijem ili bez, al bice grozno!!! mnogo godinica!!!
tesko onom koga ovi stite. izdali su milion puta. Mada, sve je on to krasno rekao, kad bi bilo istina da iskreno misli, ali on ne misli na one tamo, nego samo na sebe. gleda dzu.kac da ponovo usicari. jer, da bi njemu ucinili ikakvu uslugu, mora prodati mnoooogo brache. zato, tisina bosnje, nemate pojma!!! na vasu zalost, ali je tako. zalosno, jadno, bijedno. ali je tako.