Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi bože jednog čovjeka masakrirati je užas. Masakrirali ga samo što je musliman? Pa jel krivica čovjeka što se zove Mujo srbinu opravdanje da može masakrirati i da ga zakon izuzme jer je muslimana masakrirao. Dodik i Vučić kažu nas su turci prije 209 god. Pa BiH muslimani nisu turci već bosanci. Vučić se opet naduvo marihuane. Dodik! Bože sačuvaj bosnu njegova jezika.
Kosovo vas podrzava...a vi....ne smijemo zbog Republike Sumske....jeste naivni....
Samo istina!!!
Covjek je dobio Nobelovu nagradu za knjizevnost a ne politicko misljenje.
ja šta je književnost nego umotano političko mišljenje
Ko god se osramoti zbog istine, bolji je od onog koji dobije čast zbog pogrešnog. – Muhamed s.a.v.s Dont forget Srebrenica!!
NEVER FORGET 8372