Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIH treba da prati situaciju tj da onemoguci ulazak migranata ... Sve hapsiti i vracati za Srbiju !!!
@kasperSRB3 Tako je
Najnovija ruta ide od Grcke, preko Albanije, CG do BiH, imas zaseban tekst o tome na klixu
Ja kao ljevičar i liberal osuđujem pristup evropske ljevice. Ne možeš se praviti mutav na vapaje sopstvenog naroda, jer će to neminovno dovesti do rasta desnice. Ne možeš imati duple aršine i zatucanost svoga naroda osuđivati, a zatucenost imigranata braniti kao odraz multikulturalizma.
dobar komentar
ima toga, al to nije cijela prica. jednim dijelom im treba jeftina radna snaga. trebaju samo urediti i natjerati migrante da uce jezik i rade, ili da se vrate u zemlju porijekla.
Globalizacija je neminovan proces u razvoju civilizacije, ali je dvosmjeran proces. Oni koji se prvi s tim pomire i organizuju vladaće svijetom. Njemačka trenutno prednjači u tome i njena iskustva i metode pomoći će i ostalim zemljama.
Globalizacija će težiti da Istok bude što više zapadnjački, ali će i pokrenuti Istok u osvajanje Zapada i to se trenutno događa. U svakom osvajanju "novih svjetova" prvo su kretali odvažni, avanturisti, kriminalci, osobe sumnjivog morala, beskurpulozni i pohlepni, i to se tenutno događa. Takvi su i u prošlosti donijeli velike nevolje pitomom domicilnom stanovništvu. Tek kroz par generacija može se očekivati rješavanje takvih problematičnih i to od strane samih doseljenika.
A u samom uticaju Zapad na Istok i Istok na Zapad situacija je kristalno jasna. Širenje zapadnjačke kulture Istokom traži ogromna materijalna sredstva i projekte od strane Zapada, dok za širenje istočnjačke kulture Zapadom dovoljna je neimaština i zostalost Istoka. Sad sami zaključite šta je lakše i u budućnosti izglednije.
Smjest ce oni imigrante u hrvatsku. Italija je zaduzena za odbranu i sigurnost Vatikana.
Prebacuj sve izbjeglice u BIH. Bakir jedva čeka !
Ja stalno tvrdim da se ovdje ne radi o nikakvim ekonomskim migrantima, nego su u pitanju moderni islamski osvajači koji provode strategiju osvajanja zapisanu u njihovim vjerskim knjigama, ali drugačijim metodama i sredstvima. U tom smislu bez rezervna podrška svima koji stanu na put osvajačima, u šali nazvanim migrantima, izbjeglicama i sl.
ekonomski migranti su u pitanju, nema veze sa religijom. manji broj su izbjeglice iz Sirije. nemannikakvih dokaza da organizovano dolaze zbog nekog religioznog cilja, a i ti sam to znas.
@therat u pravu si da ima primitivaca koji su skloni kriminalu, treba ih detektovati i vratiti odskle su stigli. nije ti trebalo ovo "crnje" to je rasisticki, a vjerujem da si normalan covjek koji ne ide u tu krajnost.
FORZA INTER
tamo gdje standard pada, nacionalisti dođu na svoje. ni italija tu nije izuzetak.
Ne znam kako mogu ljevičari širom EU ignorirati razloge zašto desnica ih polako istiskuje sa pozicija, nazivajući ljude koji glasaju za desnicu fašistima, rasistima... Godinama evo već se upozoravalo da masovna i ilegalna migracija ne može biti idealna za domicilna stanovništva unutar država EU, da su kriminal, silovanja i šta sve ne neupitna posljedica toga... Možda je i najbolje da ih desnica istisne, ljevica je izgubljen slučaj, a i EU će na kraju biti.
...drž se ti desnice šakić ,ako si već desničar.
Eto, to je to. Ljevica gubi političku utakmicu i prelazi se na nazivanja raznim imenima i davanjem najgorih etiketa onima koji se s njima ne slažu. Upropastila je EU raznim regulativama i birokratijom, polako prebacivala unutarpolitička pitanja u Brisel. Sad je vrijeme za žetvu takve politike.
Tako je! Živio govornik!