Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan karierista koji je dosao na poziciju zahvaljujuci teroristima. Sramota Londona. Ko te sta pita idi u Pakistan i beljezgaj tamo. Povraca mi se na ovog glupog prcu.
Koliko ja kužim, oni kao hoće da se odcepljuju, a laburisti ne daju ....
Znam da se mnogi kaju, ali nazad nema
Šta su Englezeri dočekali, da im se gradonačelnik Londona zove Sadik :)
iso vrijedi i za tebe :Ovakvo sta moze izjaviti samo smrdljivi glupan koji zivi u dnevnom boravku kod matere i zivi od njezine penzije .Bijeda ljudska.
Nema logike jarane, nit Sadiki imaju šta da traže tamo. Kao uostalom i Petar, Marko.... u Kabulu, Kandaharu, Teheranu, Sarajevu...
Da ne bude "Lesi se vraca kuci"
coek od rijeci........
100 POSTO SADIK U PRAVU, SAMO STO 100 OBICNIH ENGLEZA I NE ZNA STA JE BOLJE , OSTATI ILI IZACI, KAD IH PITAM KAZU VIJDECEMO KAKVI CE BITI REZULTATI REFERENDUMA A DA I NE ZNAJU STA DA ZAOKRUZE
Prvi