Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DEMOCRACY WANTS YOU! JOIN or DIE!
Vidi prodje? Eto pogledajte slike pa cete vidjeti koliki su oni \"neprijatelji.\" Show za telad!
http://i36.tinypic.com/2cqnona.jpg http://i5.photobucket.com/albums/y181/cuttieN/New/162884_120057458063246_100001769787621_147505_1079635_n.jpg
Samo mlado t-ele moze povjerovati u ovu pricu. Iran je saveznik Americi i Izr_aelu.Iranski vojnici sa Americkim vojnicima u Afganistanu a posebno u Iraku,ub_ijaju sunite,sil_uju zene sunita itd. U Iranskom gradu Isfahan postoji Jevr_ejska zajednica od 70 i vise hiljada jev_reja.Taj grad je centar nuklearnih aktivnsti Irana.Ne vjerujete,potrazite na googleu o tom gradu postoji i cetvrt koja se zove El jeh_udijje.(Jevr_ejsko) Opet nevjerujete?Pogledajte sliku gdje Iranci klanjaju dzenazu Americkom vojniku.Pa slika gdje Ahmadinedzad grli jevr_ejske rabine.Samo sto ovaj re_ta_rdira_ni sa_jt je cenzurisao sve sto se moglo cenzurisati pa ni link na sliku nemozes postaviti.
stigo vakat da i Iranu uvedemo demokratiju...čitav Bliski istok mora biti demokratski ili ga neće biti