Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prosirit, nego sta?! valja strpat' citavih 24% na to ostrvce, ne mogu se ljudi gurati sa svojom arapsko - teroristickom bratijom...ha ja.
Gvantanamo je očigledan primjer američkog državnog fašizma.
Da ne bi strateški partneri u S.Arabiji dobili osjećaj da se Amerika bori protiv Islama će to opet kompenziriati jačanjem saradnje sa islamskim državama na Balkanu prije svega sa BiH i Kosovom.
Koliko puta? Jel 2:0 puta ili 3:0 puta, ha?
M.r.š. nazad u rupu
Ne dipr mali nazad u svoju pacovsku rupu i ne koristi hrvate i hrvatsku kao razlog za fasizam jer nit jesi hrvat nit zivis u hrvatskoj
Doći će vrijeme kad će cijelih cca 23% biti Guantanamo.
Дадните Обами још једну Нобелову награду за мир, а био је обећ'о да ће затворити Гвантанамо, јебо ли вам Обама Балијску мајику у пркно
islamskih islamista ima toliko u svijetu da bi nama Cionistima treba Guantanamo velicine Luksemburga ... nema druge, morace dzihadlije malo da se stisnu !