Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad će to superman da zakrpi
Mogli bi od profita za film Supermen napraviti novu branu.
U nasem slucaju vec bi bilo sve potopljeno i trazile se donacije od EU i razmatralo uvođenje poreza na place uposlenih za sanaciju štete.
Negdje na brani je i pasos sakriven a brana uzvikuje vec poznate rijeci.
Zbog pucanja dijela brane u Californiji u sarajevskom naselju Breka pukla vodovodna cijev...javljaju iz ViKa
Pratimo situaciju i veoma smo zabrinuti.
Infrastruktura im je ravna nuli, mostovi su im skoro svi truli a struja voda da nepricam, nek je samo naoruzijanja i ratova jb. infrastrukturu.
jel to kod njih onda gore nego kod nas?
Kod nas ne mogu da evakuišu ni 100 ljudi. To vam sve govori.
HAman vi zaboraviste spomenuti San Francisko sa par miliona stanovnika ! :=)) Kod nas Konjic već sahranili planom izgradnje brana koje u potaji sa DOikom priprema SVEPRISUTNI FAHRO pod kodnim imenom Šćepo ! Naravno biće oduvan i MostaR u slućaju pucanja ( brane) . A vjerski će velikodstojnici reči ovo je božija kazna SF radi pederluka a Mostaru radi zlobe i podrške ustaštvu i fašizm jednog dijela a ismakom terorizmu drugog !
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/46151/uzbuna_u_americi_naredjena_evakuacija_skoro_200_000_ljudi_puca_najvisa_brana_u_sad.html
Kad će više u BiH te brane ? Traži EU, samo ne znam zašto ih neće kod sebe , sve nekakve solarne i vjetro, ko da mi nemamo sunca i vjetra i kamenitih brda za njihovo postavljanje ??? Ono kao za hisdreolekrana se može izgraditi i eksploatisati ANONIMNO, a anonimno se ne možeš prijaviti na portal da bez veze komentarišeš, toliko komentari mogu bit opasni. A voda ??? Ehhhh baš si zakeralo, valjda FAHRO LIKOVNI UMJETNIK ZNA !
SLUČAJNOSTI ILI SUSTAV: U Hrvatskoj 1993-e: www.youtube.com/watch?v=bsqpwDQ3nHg U Holandiji 2012-e: www.youtube.com/watch?v=huEE7MFBzfQ
Yebace ti Meksiko namu Trampe nisu to bosanske🐑🐑🐑
Slobodni zidari ce imat posla :)
Hebase Truponju sad ce morat zidat zid ovdje.
Daje bila ova brana kade je Murat Šabanović dizo uvazduh kod Višegrada danas bi srbija bila more a srbi oni snorkijevci
Vi ste preteče ISILa.