Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pored nafte...venecuela ima najljepse zene na svijetu....mnogo je onih koji su ljubomorni na takvu zemlju....
@DrinskyPonosRS zivila velika Albanija NATO SAD BiH!
@federalac2000f ...ne radi se glupane o mom ukusu vec o zvanicnom podatku....jedno je moj i tvoj ukus..svako ima svoje ukuse...ali to nista ne znaci...
Odmah se svijet podijelio po poznatom obrascu. SAD i podanici na jednu stranu, Rusija i totalitaristi na drugu. Venecuela je, kao i mi, zemlja puna potencijala i ne baš pametnih ljudi. Umjesto da uživaju u bogatstvu od prodaje nafte, oni nikad na zelenu granu. Postoje jednostavno područja i narodi koji ne znaju voditi svoju sudbinu, nego cijeli život prođe u nekoj patnji. Kao i kod nas.
Jel i Incko izrazio zabrinutost
Došla i Venecuela na red! Imaju najbolju naftu u Južnoj Americi! Kad su iscrpili islamske države (ostao samo još Iran), sada su na redu ko fol diktatorske države sa odličnim sistemom!!! SAD će na kraju sami sebe uništiti! Preko 40 država su dosad upropastili uspostavljajući otimačku demokratiju!!!
Kme kme kme
Pa ja, cim nije njihov SAD Covjek odma oni hampu dizu. Puna nafte Venezula
Mnogo njih nije SAD čovjek, ali ne prave budalaštine pa ih ne diraju. Pierre Trudeau kao premijer vlade Kanade ni u jednom momentu nije bio američki čovjek, npr, bio je jako lijevo orijentisan. Izvozio je na Kubu i uvozio sa Kube, sa Kastrom bio prijatelj i posjećivali se i Kanađani ljetovali i ljetuju na Kubi, i to '80-ih. CIA ga je pratila, prisluškivala i čekala da napravi barem jedan pogrešan korak. Nije ga napravio pa im nije dao nikakvog povoda za bilo kakvu intervenciju.
Venecuelu je najvise shebao Chavez... vo su samo poslijedice njegovog katastrofalnog vladanja i lose ekonomske politike.
amerika ih unisti sankcijama i onda chavez kriv...chavez je oterao americku bagru koji su uzimali naftu za dzabe..i preokrenuo pare od nafte na narod ..zato ga nikad niko nije mogao skinuti
@sulc2019 Amerika je tek nedavno uvela sankcije. Venecuelanska ekonomija je najnerazvijenija u J.Americi i pored fantasticnih preduslova. To je drzava koja iskljucivo ovisi o nafti i koja ne proizvodi skoro nista drugo iako ima sve preduslove da razvije ekonomiju i bez nafte. To je drzava koja uvozi 98% hrane dok sve susjedne zemlje izvoze hranu jer im geografski i klimatski uslovi omogucavaju proizvodnju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E ovako pocinje novi rat za naftom. Ameri uzmu sebi naftu a ljude ko je#e.
Ja i Inzko smo isto zabrinuti. :-D
Ostavite moju braću Veneculijance na miru!