Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jenki na aparatima.
chaves i united popišam vam se na usta kjafirska.
Hahhaha čuj zabrinutost a ovi ispalili hiljade raketa već u Siriji
kratak članak, a svašta u njemu piše ... ko zna čitat btw: zašto mi se čini da postoji cenzura na vijesti o ruskom angažmanu u siriji
A, šta ako je Rusija dala lovu Tsipras-u jer je na vrhuncu dužničke krize Tsipras odmah otišao u Rusiju i razgovarao sa Putin-om. Ako je to tačno onda im je stražnjica u procjepu. Ili Ruje ili Ameri.
Jedini put kad podržavam Ruse je kad jebu Izraelske planove.
Kako licemjerno. Ono ja mogu, a ti nikako. Jadna Sirija i jadan sirijski narod.
Jadan je magarac preko kojeg se konji tuku! A to se upravo dešava u Siriji, gdje Amerikanci podržavaju protiv Asadove snage (u koje je na početku spadao i ISIL), a Rusi podržavaju Asadove režimske snage. Dok običan sirijski narod to sve nemoćno gleda, ne znajući kome se prikloniti, napušta svoje domove i bježi u izbjeglištvo. I sada nakon dugog ratovanja je izvjesno da ne pobjeđuju ni jedni, ni drugi, već laganu prednost imaju treći, ISIL. Pa tko nakon svega ima viziju kako će se razriješiti ovaj gordijski čvor, zvan Sirija, treba ga nominirati za Nobela.
Moraju Amerikanci da zastite IDIL na sve moguce nacine. Islamska drzava koju su stvorili je mlada i tek u povojima. Treba joj roditeljska zastita Sjedinjenih Americkih Drzava.
Hebi ih Vladimire , to to
PA pustite Ruse da odrade ono sto vi necete bagro kriminalna
Rusi podrzavaju Basara a Turska i zapad jok tako da nemaju oni sta pustiti Rusima jer nemaju iste ciljeve.
A koji je Americki cilj?DA ovaj rat i ubijanje civila potraje jos 100 godina,dok ne pogine i zadnji Sirijac,da tako smanje broj populacije na planeti,tj ono o cemu Bill GAtes otvoreno prica?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jenki Go Home!
Samo mlatit islamske teroriste podrska rusima i basar al asadu koji ih gadjaju barrel bombama
yebem ti djecu!
Puna vas Grabovica.
evo,ispostavilo se tačnim ono što sam odmah poslije ovog terorističkog čina tvrdio, da je ovaj čovjek nevin i da su ovaj zločin počinili isti oni zločinci i banditi koji su počinili i GENOCID u Prijedoru!!!
Asad - diktator i terorista! Tjera ljude da ga obozavaju kao boga, postoje videi o tome
a jedino ga putin podržava
podrzava ga u inat Americi, jer zna da SAD finansira ISIL. Ne moze Putin na istu stranu ko Obama :))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jah vala...